11. svi 2015.

Uskoro izlazi igra Technobabylon

Volite cyberpunk i point i click avanture? E pa onda je prava stvar za vas Technobabylon, nova igra od Wadjet Eye Games razvojnog studija. Datum izlaska u prodaju je zakazan za 21. maj, dok su prednarudžbine u toku. Ko je zainteresovan za prednaručivanje po ceni od 15 dolara, kao znak zahvalnosti može da očekuje kompilaciju cyberpunk muzike od autora Nathan Allen Pinarda, video u toku razvoja igre, galeriju slika uključujući konceptualne crteže, 3D modele, potrete likova, pozadine za računar i pdf knjigu koja dodatno pojašnjava priču iz igre. Sve ovo se dobija putem elektronske pošte, uključujući i igru bez ikakvih DRM zaštita sa sajta Wadjet Eye Gamesa, ili Steam ključ za aktivaciju.
Radnja se odvija 2087. godine u gradu Newtonu, i prati dvojicu saveznih agenata Charlie Regisa i Max Laoa koji pokušavaju da uhvate serijskog ubicu koji preuzima mozak žrtava, prikuplja njihovo znanje i ostavlja ih da umru. U svetu gde su svi ljudi povezani na globalnu mrežu, bez ikakve fizičke interakcije, gde vas "Veliki Brat" posmatra na svakom koraku, svetu kakav vrlo lako može i naš da postane, na vama je da sprečite haos.






Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. U, ovo izgleda kao prava stvar za mene! Hvala na preporuci!

    A inace, u tom fazonu, pogledajte igru Dex, izlazi uskoro (ili je vec izasla), bila je na Kickstarteru: https://www.youtube.com/watch?v=DZrlMhxO9uw

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dex je jos pre 4 dana izašao. Ali svakako da zavređuje pažnju koliko i gorepomenuta igra.

      Izbriši
    2. Moguce, nisam ga jos preuzeo jer cekam GOG verziju pa sam zaboravio kad je zapravo izasao.

      Izbriši
    3. Mhm, odlicna preporuka, a bogme i ova Dex sto si linkovao odlicno izgleda!

      Izbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!