6. lis 2015.

Vraćamo se u Kameno doba, najavljen novi Far Cry

Ubisoft je potvrdio i petu po redu igru u Far Cry franšizi pod nazivom Far Cry Primal. Na igri radi Ubisoft studio iz Montreala, u saradnji sa Ubisoftovim timovima iz Toronta, Kijeva, i Šangaja. Dobrodošli u Kameno doba, u vreme kada su mamuti i sabljozubi tigrovi bili gospodari prostranstva, a čovečanstvo na dnu lanca ishrane. Vi ste Takkar, poslednji preživeli član lovačke grupe iz vašeg plemena, morate se osloniti na sebe samoga, i naučite kako da preživite u svetu gde ste vi plen. Nakon Ledenog doba, glečeri su se otopili i ostavili za sobom zemlju nazvanu Oros sa bogatom vegetacijom i prirodom, koju su nastanili ljudi i životinje. Borba za dominantu vrstu je počela. Otkrivajte prelepe krajolike Orosa, poput crvene šume, područja obraslih gustom tajgom, ali i močvarama.

Ovo je vizija Kamenog doba iz perspektive ove igre. Kao i ranije, probijate neprijateljstka utvrđenja, planirate napade, a sve pomoću oružija koja ste napravili od kostiju zveri koje ste poslali na večni počinak. Napravite i istražite vatru, koja vam donosi nove taktičke mogućnosti, kako pri izradi oružija, tako i pri lovu. Sreščete i nove saveznike koji će vam makar malo olakšati život u divljini. Tu su i neprijateljska plemena koja žele deo kolača, i spremni su na sve da to i dobiju.






Far Cry Primal svetlost dana na PlayStation 4, Xbox One konzolama ugledaće 23. februara 2016. Oni koji se igraju na PC moraće da se strpe do marta.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!