28. stu 2015.

Udruženje studenata informatike FONIS vas vodi na novi izazov


11. i 12. decembar donose vam nove programerske šanse, jer vas tada Udruženje studenata informatike FONIS već treću godinu za redom vodi na jedinstveni FON Hakaton. Takmičenje je ovoga puta otvoreno za studente svih fakulteta u Beogradu i održaće se u ICT Hub-u, modernom biznis prostoru na Zvezdari. Projekat se održava uz podršku Microsoft-a i biće deo internacionalnog događaja Night of the Living Devs. Prijave će trajati do 7. decembra na sajtu hakaton.fonis.rs. Pravo da učestvuje dobiće 8 ekipa od po četiri člana.

Cilj je da učesnici u što prijatnijem okruženju pokažu svoje veštine programiranja i pokušaju da ih primene na neki realan problem. Timovi će imati 24 časa da kreiraju web aplikaciju koja može, u određenom aspektu, da unapredi studentski život. Neće postojati nikakva ograničenja u vezi sa izborom tehnologije u kojoj će projekat biti realizovan. Po isteku vremena, ekipe će prezentovati svoja rešenja stručnom petočlanom žiriju koji će zatim proglasiti pobednika. Svi prijavljeni studenti idu u susret nezaboravnom i veoma korisnom iskustvu, a učesnike koji se budu najbolje pokazali očekuju i vredne nagrade.

Okupljanje timova predviđeno je za petak 11. decembar u 17 časova, a prezentacije završenih aplikacija za sledeći dan u 18 časova. Nakon toga će se održati svečana dodela nagrada i koktel povodom završetka takmičenja.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!