10. tra 2016.

Logitech vesti

Tako je to sa Logitechom, uvek gledaju da svoj portfolio proizvoda, pogotovo onaj namenjen igračima, obogate novim proizvodom. Predstavljamo vam njihovog novog pulena, novi miš za igrače G900 Chaos Spectrum. U pitanju je novi bežični miš sa optičkim senzorom namenjen za denoruke i levoruke, izuzetno lagane konstrukcije što i te kako znači pri dugotrajnim igračkim partijama. Prilagodljivo osvetljenje od 16,8 miliona boja, visoko optimizovana bežična veza od 2.4GHz i reakcija na pokret od samo jedne milisekunde samo je delić onoga što novi miš ima da ponudi. Zahvaljujući tehnologiji koja deluje po principu satnog mehanizma ovaj miš se može koristiti 32 sata u kontinuitetu uz jedno punjenje. Kada se baterija isprazni miš se prebacuje iz bežičnog u žičani način rada pri čemu se ugrađena baterija puni svega dva sata. Logitech G900 Chaos Spectrum se očekuje u Evropi ovog meseca po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 179 evra.



Da zaista imaju sjajno dizajnirane proizvode dokaz je prestižna Red Dot nagrada za dizajn proizvoda koja se dodeljuje još od 1954. godine. Logitech je osvojio čak devet Red Dot nagrada za izuzatan dizajn svojih proizvoda čime je postavljen novi rekord u broju osvojenih Red Dot nagrada za ovu kompaniju u jednoj godini.

Nagrađeni proizvodi za 2016. godinu su Logi BLOK Family zaštitna navlaka za iPad Air 2, Logitech MX Master bežični miš, Logi Circle bežična kamera za nadzor, Logitech K380 Multi-Device tastatura sa blututom, Logitech Play Collection miš, Logitech Harmony Elite univerzalni daljinski upravljač, Logitech M335 bežični miš, kao i Ultimate Ears grupa zvučnika koja se sastoji od UE BOOM 2, UE MEGABOOM i UE ROLL modela.

Od nagrađenih proizvoda u Srbiji se mogu nabaviti Logitech MX Master bežični miš, Logitech K380 blutut tastatura, Logitech Play Collection M238 bežični miš, i na kraju Logitech M335, isto bežični miš.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!