13. lip 2016.

E3 vesti (2.deo)

Nastavljamo da pratimo sajam E3, pred vama su nove slike i video snimci. Uživajte

Vampyr (Focus Home Interactive)
Vampyr je akcioni rpg razvojnog studija DontNod čija se radnja odigrava u Londonu 1918. godine. Vi ste Dr. Džonatan Rid, novopečeni vampir, koji je rastrzan između Hipokritove zakletve i želje za krvlju. Sve se to događa u vreme kada London trese epidemija španske groznice a vi kao lekar treba da pomognete ljudima uz ignorisanje prirodnog poriva. Izlazi sledeće godine.


Mafia III (2K)
Priča je smeštena u 1968. godinu, u gradu New Orleans, gradu koji je raj za organizovani kriminal. Mesto gde italijanski mafijaši sve kontrolišu od političara do korumpiranih policajaca. Takođe je i dom kome se iz Vijetnama vraća glavni protoganista Lincoln Clay.


Strikers Edge (Fun Punch)
Strikers Edge je intenzivna akciona igra u kojoj ste u ulozi drevnog ratnika. 1 na 1 i 2 na 2 takkmičarski dueli, mrežni režim i rangiranje igrača uz pikselizovanu grafiku od 8 bita glavna je premisa ovog ostvarenja.


The Other 99 (Deck 13)
The other 99 je avantura preživljavanja iz prvog lica na kojoj radi studio Burning Arrow. Nalazite se na ostrvu odsečeni od sveta, sa samo jednim ciljem na umu, da preživite. To neće biti lako u smrtonosnoj divljini koju delite sa još 99 osoba koje su spremne na sve. Na Steamu planira da se pojavi u julu mesecu, tačnije 11. jula.


The Walking Dead season 3 (Telltale Games)
Klemntina se vraća u trećoj sezoni igre The Walking Dead po stripu Roberta Kirkmana.

Dishonored 2 (Bethesda)
Stiže 11. novembra. Prednaručivanje na Steamu je počelo, na poklon se dobija prvi deo u deluxe izdanju.


Prey 2 (Bethesda)
Nastavak kultne igre o kojem smo već pisali još 2011. Ukoliko niste igrali "keca", pogledajte našu recenziju.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!