26. svi 2017.

Sve što znamo o Far Cry 5 naslovu

Ubisoft je danas i zvanično potvrdio rad na petoj igri u fransiži Far Cry. Ovoga puta radnja je smeštena na zapadu Sjedinjenih Država, u državi Montani u kojoj se nalazi fiktivni gradić Houp Kaunti. Oćekuje nas autentično okruženje, s obzirom da je razvojni tim proveo 14 dana u Montani.


U ulozi smo mlađanog zamenika šerifa koji otkriva da zloglasni kult fanatika pod imenom "Rajska kapija" planira da nasilno preuzme ovo inače mirno i idlično mestašce. Vođa kulta je Joseph “The Father” Seed koji veruje da ljudskom društvu sledi kraj, a glas u glavi mu naređuje da 'spase' što je moguće više ljudi, svidelo se to njima ili ne. Udružite se sa građanima i formirajte pokret otpora. Borba protiv kulta odvijaće se po celom gradu, kroz polja, šume, planine i reke i donosi novu mehaniku igranja. Pomagaće vam Jerome, sveštenik koje je izgubio svoje vernike, Mary May, konobarica sa eksplozivnim koktelima i Nick Rye, pilot koji samo želi lepšu budućnost za svoje dete.


Na raspolaganju su vam avioni, čuveni američki automobili, ATV i čamci. Vozila su tu i da vam pomognu pri bekstvu od životinjskog sveta i kad stvarni ne krenu onako kako ste planirali. Od oružja na raspologanju su vam puške, pištolji, čekići pa čak i bejzbol palice. Ako vam to nije dosta, znajte da možete da angažujete dodatno pojačanje u vidu plaćenika, ali i životinje što doprinosi jedinstvenom stilu igre. Na igri radi Ubisoft Montreal a izlazak igre zakazan je za 27. februar 2018. godine na svim raspoloživim platformama od PC do konzola.




Pokret otpora

Ako vas zanimaju potencijalni saradnici u igri, pogledajte ove promotivne snimke i saznajte više:







Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!