20. srp 2017.

Studio Telltale radi punom parom

Poznati i nagrađivani izdavač i razvojni tim Telltale Games potvrdio nam je da radi na čak tri nova projekta. Prvi u nizu je Batman: The Enemy Within, nova sezona od pet epizoda njihove priče o mračnom vitezu. Prva epizoda nove sezone nosi naziv The Enigma a igračima širom sveta postaje dostupna već 8. avgusta ove godine na svim raspoloživim platformama dok se nešto kasnije očekuju i izdanja za mobilne uređaje. Izbori koje ste napravili tokom prve sezone mogu se naravno preneti i na drugu. Nova sezona će omogućiti i jedinstven režim za više igrača Crowd Play koji omogućava vašim drugarima i rodbini da učestvuju u igri putem glasanja sa bilo kog mobilnog uređaja koji ima pristup internetu.



Ako ste kojim slučajem mislili da je treća sezona poslednja u Telltaleovoj iteraciji 'Hodajućih mrtavaca' grdno ste se prevarili. Telltale studio u saradnji sa kompanijom Skybound Entertainment čiji je osnivač Robert Kirkman, radi na četvrtoj i zvanično poslednjoj sezoni igre The Walking Dead. Ovog puta glavnu ulogu ima svima nam draga Klementina. The Walking Dead: The Final Season kako glasi trenutni radni naslov sezone sprema se za PC/Mac te mobilne uređaje a svetlost dana ugledaće tokom 2018. godine.


Osim rada na pomenuta dva naslova, od strane gorepomenutog studija potvrđen je i rad na drugoj sezoni igre The Wolf Among Us. Za one koji ne znaju The Wolf Among Us je igra rađena po stripu Fables čiji je autor Bil Vilingem, a naše mišljenje o njoj možete pročitati u recenziji . Izlazak nove sezone očekujemo tokom naredne godine za Xbox One, PlayStation 4, PC i Mac sisteme.



Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!