26. pro 2009.

Čitaćete uskoro...

Obzirom na to da se u vreme praznika vesti iz sveta igara u suštini svedu na reklamiranje popusta u raznim internet ili klasičnim prodavnicama, a većina studija za razvoj softvera pošalje radnike kući da budu sa porodicama, odlučili smo da ovaj prisilni predah iskoristimo da vas obavestimo šta smo vam sve pripremili u narednom periodu. Ketchua je već pomenuo da su sve tri igre iz Darkfall serijala testirane i da su recenzije pripremljene, a sada ćemo dodati i da ćete već sutra moći da čitate tekst o igri Secret of Monkey Island - Special Edition.




Kada se vratite sa dočeka Nove godine, uz doručak ćete moći da uživate u Rankovoj recenziji igre Mass Effect, taman na vreme da se malo podsetite pred izlazak nastavka, a već 4. januara sledi pomenuti Darkfall 2. Krajem iste sedmice predstavićemo vam i biser indie stvaralaštva, 2D strategiju u stvarnom vremenu po imenu Eufloria.



Nisu to naravno jedine igre o kojima ćete čitati u januaru. Trenutno radimo i na recenzijama za akcione igre Call of Duty i Alpha Prime, strategije iz serijala Dawn of War, zatim Football Manager 2010, a očekujemo i mnogo novih naslova u toku januara koji će sigurno kvalitetom izboriti mesto na našem blogu.




Što se tiče potencijalne top-liste najboljih igara u 2009. godini, razmišljali smo o tome i odlučili da sačekamo da se godina završi, pa tek onda uzmemo da sabiramo i oduzimamo bodove i usaglasimo spiskove. Kad lista bude spremna, vi ćete prvi znati, pogotovo ako nas pratite putem RSS sindikacije sadržaja. Kao i uvek, očekujemo vaše komentare, predloge i zamerke, ali i da nas preporučite svojim prijateljima koji traže kvalitetne recenzije.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Ako primate zelje slusalaca™, predlazem top listu igara decenije, ne samo ove godine. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Naravno da primamo želje slušalaca, svi smo drugari ovde.:) Samo, morali bismo da iskopamo spisak svih PC igara koje su se pojavile u ovih 10 godina, jer bismo sigurno zaaboravili nešto ako idemo napamet. A i top lista decenije bi morala da ima barem 50 igara.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!