16. pro 2009.

Interplay kreće u kontranapad


Pošto su uspeli da odbrane svoja prava, momci iz Interplaya su odlučili da je pravo vreme da naplate za pretrpljeni duševni bol. Naime, čelnici tvrde da je Bethesda u više navrata prekršila ugovor, nudeći drugim izdavačima prava na prethodne Fallout igre, uz obrazloženje da "Interplay nema ništa s tim". ...

Bez obzira da li je ovo tačno ili ne, sada verovatno nije najbolje vreme za vucaranje po sudovima za Interplay, obzirom na V13 koji, ako nastave ovim tempom, može veoma lako da ne ugleda svetlost dana.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Hm, ako dokažu to, i sud presudi u njihovu korist, eto para za finansiranje ne samo V13 nego i nečega drugog...

    OdgovoriIzbriši
  2. Sudeći po njihovoh izjavi, sve se zasniva na "rekla-kazala", što ne uliva baš mnogo poverenja...

    OdgovoriIzbriši
  3. Najbolje bi bilo kad bi se medjusobno poubijali. Jes da ne volim bethesdu uopste, ali nije ona raspustila black isle studio nego mutavi interplay. Krelci.

    OdgovoriIzbriši
  4. Posle onog Fallouta 3 izgubio sam svaku nadu bio . MMO taj i nije preterana radost neka , but it's a start .

    Sta se zbilo svima na kraju iz Interplaya i Black Islea ?
    Gledao sam izjave kako zale sa "starim dobrim danima" i tako nesto , kako se nisu slagali i na kraju svako svojim putem . Al to je generalna prosta prica za sve .

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako mislis sta se zbilo na kraju? Ne znam ko zali. Black Isle je mrtav odavno, kako je tako je. Jos pre njegove zvanicne smrti izasli su najbolji i osnovali troika games. Doduse i posle raspustanja svako je izabrao svoju stranu, tuzan deo istorije crpga

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!