16. sij 2010.

Poklanjamo tri ključa za beta test Star Trek Online

Kao što naslov govori, odlučili smo se da poklonimo našim čitaocima tri ključa za otvoreno beta testiranje igre Star Trek Online, koje traje do 26. januara. Šta treba da uradite da bi isprobali MMO o kojem svi govore ovih dana?




Postavljamo vam tri pitanja. Prvi tačan odgovor na jedno od njih doneće svom autoru jedan ključ. Dakle, odgovarate samo na jedno pitanje, ukoliko neko već nije pogodio rešenje. Odgovor pišete kao komentar na ovaj članak, a uz odgovor ostavite i elektronsku adresu na koju možemo da vam pošaljemo pristupni ključ, ICQ broj, MSN ili neki sličan online kontakt... Gledajte da ne napišete punu adresu zbog botova.

  • Prvo pitanje koje može da vam donese ključ glasi: "Kako se zove otac poručnika Data?" (Ključ dobio Igor).

  • Drugo pitanje je malo teže - "Kako se zvao prvi kapetan Enterprise NCC-1701 broda"? Da vam pomognemo, Robert T. April nije tačan odgovor jer se nikad nije pojavio u seriji ili filmovima. (Ključ dodeljen Danilu)

  • Treće pitanje glasi: "Koja je oznaka broda Enterprise koji je uništen u pokušaju da zaštiti Klingonsku stanicu Narendra III"? (Ključ dobio Lausko)

Ako znate odgovor na bilo koje od ova tri pitanja i javite se pre svih ostalih - jedan ključ je vaš. Molimo posetioce koji ne žele da dobiju ključ da i ne odgovaraju jer će odgovori bez kontakt adrese biti obrisani.

Zašto bi želeli da uzmete ključ i probate betu? Evo zašto:









Čekamo vaše odgovore. Podelili smo sve ključeve, hvala što ste učestvovali. Pratite naš RSS feed da prvi saznate i sledeći put kad nešto budemo delili.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 14:

  1. um,zaboravih, igiforenzik gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovor je tačan, Igor dobija prvi ključ. Igore, proveri e-mail za 2 minuta :)

    OdgovoriIzbriši
  3. 3. USS Enterprise (NCC-1701-D)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nije D u pitanju, probaj ponovo. D je Galaxy klasa kojom je komandovao Pikard.

    OdgovoriIzbriši
  5. ako nije D, onda je USS Enterprise (NCC-1701-C)

    OdgovoriIzbriši
  6. Haha, tačno. Dobijaš ključ. Još jedno pitanje je ostalo, poklanjamo još samo jedan ključ. Ko prvi odgovori tačno moći će da igra STO.

    OdgovoriIzbriši
  7. 2. Robert April
    xed77@live.com

    OdgovoriIzbriši
  8. "Da vam pomognemo, Robert T. April nije tačan odgovor jer se nikad nije pojavio u seriji ili filmovima." Mozda ima neke veze sa štukom :) probaj ponovo

    OdgovoriIzbriši
  9. Da, naglasili smo da to nije odgovor koji tražimo. Pitamo ko je bio prvi kapetan originalnog broda Enterprise u seriji, pre Kirka. Čovek koji je mentalno dosta ličio na kasnijeg Pikarda, a pojavio se u samo jednoj epizodi.

    OdgovoriIzbriši
  10. dobradovic1980@yahoo.com

    nije me strah za botove, ovo mi je backup nalog

    OdgovoriIzbriši
  11. Odgovor je tačan. Šaljemo ti ključ ;)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!