5. sij 2010.

Prvi nastavak za Dragon Age - Awakening

Iako je novi DLC "Povratak u Ostagar" ranije najavljen za 5. januar upravo odložen, istovremeno je iz Bioware-a stigla potvrda da se radi na pravoj pravcatoj ekspanzji za Origins. Cena ovog paketa će biti ispod 40$ a možemo ga očekivati već 16. marta ove godine (ako i njega ne odlože, to jest). Priča je smeštena u zemlju Amaranthine i omogućiće Wardenu da pokuša da obnovi uništene redove za dalju borbu protiv Darkspwan-a.


Pored starih neprijatelja, igrač će biti u prilici da sretne i paklenog golema, spektralng zmaja i misterioznog neprijatelja koji sebe naziva "arhitekta". "Awakening" donosi nove sposobnosti ali i podiže ograničenje iskustvenih nivoa te omogućava nove specijalizacije, magije i pet novih članova grupe. Takođe, igrač će moći da uveze postojećeg ili napravi potpuno novog Wardena iz - Orlaisa!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Eh, taman kad sam pomislio da igra ne može da bude više gej, oni ubace Wardena Francuza :p

    OdgovoriIzbriši
  2. Drugar ima skinuti gotov DLC dok Bioware prica da je to nesto sasvim drugo (da , Return to Ostagar) i da nije to sto su oni radili . Da li su sada izgubili na parama jer je leakovan pojma nemam , ali svojim ocima sam video i iteme i DLC , radi normalno i predje se za 1h otprilike . Ko zna sta je u pitanju....ali mislim da su neke malverzacije sa parama definitivno cim je neka verzija uploadovana na netu .

    Nadam se da ce u expanziji biti neki unique buzdovan Francuski , po mogucstvu dvorucni :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!