2. ožu 2010.

Bobby Kotick ubio King's Quest

Pre samo godinu dana, EA je čvrsto držao titulu najomraženijeg izdavača od strane zajednice. Sada, zahvaljujući trudu Bobby Kotick-a, laskavo priznanje je u rukama kompanije Activision-Blizzard. Svaki dan na internetu osvane poneki članak u kome piše koliko je Kotick zao. Da bi se osigurao da njegova kompanije neće izgubiti vodeću poziciju u trci za dežurnog idiota, Imperator je morao da dela, ponovo. ...


Ovaj put, rešeno je da se na najgori mogući način stavi tačka na osam godina mukotrpnog (tuđeg) rada. Naime, Activision je odlučio da od grupe entuzijasta oduzme dozvolu za rad na besplatnom nezvaničnom nastavku King's Quest serijala, koji je nosio naziv The Silver Lining. Da stvar bude grđa, završetak rada na igri je bio najavljen za proleće ove godine. Da li Actiblizzion ima u planu ritmičku igru smeštenu u KQ univerzum, ili jednostavno uživa u nipodaštavanju tuđeg truda?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Bastards:|
    Verovatno su ubacili KQ na to-do listu, vec vidim najave za akciono avanturisticki rpg logicki platformer sa elementima fudbalskog menadzera i similacijom vozova smestenog u KQ univerzum, koji ce pomeriti granice igracke industrije i poznatog svemira...aka crap.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!