25. tra 2010.

Igrorama nagrađuje čitaoce

Ukoliko nas pratite od prvog dana, onda sigurno znate da ćemo 1. maja proslaviti tačno pola godine rada. U znak zahvalnosti vernim čitaocima, koji nas svakodnevno podržavaju svojim posetama i komentarima, odlučili smo da i ovu priliku iskoristimo da nagradimo 2 čitaoca originalnim igrama. 



Kao i prethodnog puta, već znamo ko je zaslužio jednu igru. U pitanju je... neko. Identitet je poznat redakciji, a otkrićemo ga u svečanom rođendanskom članku koji će biti objavljen prvog maja. U istom tekstu ćemo javiti i ko je dobio drugi primerak igre "Madballs in Babo: Invasion". 
Dakle, jedna igra može pripasti baš vama, a sve što treba da uradite je se pretplatite na naš Twitter feed ili na Facebook stranicu i čekate da postavimo nagradno pitanje putem tih kanala u naredna 24 časa. Ko ga brzo primeti i prvi pošalje tačan odgovor na našu e-mail adresu, dobija igru. Prosto, zar ne?

Dodatak, 26. april
Pitanje smo postavili pre nekog vremena i ono glasi:
Ukoliko znate tačan odgovor, pošaljite ga što pre na našu e-mail adresu koju možete naći u polju "kontakt" u sidebar-u, ili na stranici "o nama".

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Ако нисам онај први, онда свакако нисам ни онај други.:)

    Никако не миришем те фејствитере.:(

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!