8. srp 2010.

Dragon Age 2 najavljen!


Ispostavilo se da je velika vest iz kuće Bioware, koju smo juče najavili, ipak zvanična najava Dragon Age 2 igre. Više informacija na zvaničnoj web strani. Prvu igru, Dragon Age: Origins, smo čekali punih sedam godina, pa se nadamo da će druga biti brže napravljena. Ipak, Bioware je već posrnuo prilikom objavljivanja proširenja za nju, koja su se pojavljivala preko noći. Ostajemo u strahu da dvojka, umesto da nastavi i razvije potencijalno odličan serijal, ne bude njegov kraj.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. "Think like a general and fight like a Spartan with dynamic new combat mechanics that put you right in the heart of battle..."
    Smrdi na akcioni RPG.
    "Discover a whole realm rendered in stunning detail..."
    Smrdi na open world.
    Možda drugi deo bude bliže TES-u nego BG-u? TES se dobro prodaje kod konzolaša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Možda gubimo Bioware, ali dobijamo Radon Labs (Drakensang)... Ništa ne traje zauvek.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uh, ne bih da te razočaram, ali iz skorašnjeg razgovora s tvojim omiljenim Švabom (baš na temu Drakena) saznao sam da je Radon bio na ivici bankrota, pa ih je kupio neki "izdavač web igara". A to smrdi do zla boga.

    Ali dobro, The River of Time i Phileasson's Secret su u dtp-ovim rukama, tako da bar neko vreme ne moramo da se brinemo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Na River of Time sam i mislio prvenstveno, a što se Bioware tiče, očigledno je da su najveće talente zadužili da rade SW:TOR. Posle nje na red dolazi ME3, tako da stvarno ne znam ko će da radi DA2. Imam utisak da će koristiti dosta gotovog materijala i da će to ličiti na svašta...

    OdgovoriIzbriši
  5. Dragon Age 2 zvuči kao Mass Effect (2) u fantasy okruženju. Šteta...

    OdgovoriIzbriši
  6. mene i nije previse obradovaola promena mehanike igre u mass effect 2, tako da se nadam da ovde nista nece dirati. Meni ne bi smetalo cak ni da grafika i sve ostane isto, a da samo ubace nove misije sa extra pricu kao u originalu.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!