26. kol 2010.

Morrigan se vraća

Konačno! Bioware je za sedmi septembar najavio izlazak novog (a za sada se čini i poslednjeg) DLC paketa za Dragon Age: Origins. U pitanju je proširenje po imenu Witch Hunt, koje će najzad staviti tačku na priču o Morrigan. Godinu dana je prošlo od događaja iz Origins kampanje. Od tada, niko nije čuo ni reči o tajanstvenoj veštici. Mnogi tvrde da je posle odlučujuće bitke prešla planine i izgubila se u Orleanu. Odjednom, počinju da kolaju glasine kako se pojavila u Fereldenu. Autori obećavaju "dramatičan" završetak priče o Morrigan, dosta nove opreme, kao i mogućnost uvoza likova iz Origins i Awakening kampanja. Ovaj paketić biće dostupan po ceni od sedam dolara.





Mi smo očekivali da će ovaj aspekt priče biti razvučen kroz dobar deo DA2. Da li mislite da će autori ovim DLC-om upropastiti sagu o Morrigan, ili ipak imate vere?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Ipak mislim da će u toku DA2 mala demon-beba odrastati, i spremati se za DA3. Uostalom, radnja igre se ne dešava u Fereldenu tako da Morrigan može sačekati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zar nije prosta stvar ?
    Žele da se ograbe o pare koliko god to mogu do sledećeg naslova koji promovišu za XBOX više .
    Pošto će DA2 biti baljezgarija od RPG igre i do te mere biti srozana (kako za koga , ali ja kada vidim komandu press ovo da bi se desilo milion stvari zgadi mi se sve...osim u God of Waru) za igrače koji očekuju pravi RPG-like igru kao prvi deo , neće to dobiti . I to znaju svi , još od prvog pominjanja ne zumiranja jer je smetalo XBOXovcima . Da se ne lažemo , previše je providno . Normalno je da hoće da stave tačku na prvi deo i završe sa tom pričom i iscede još para , nažalost što brže to bolje po njima .
    Tako je bilo i sa Mass Effectom . Predpostavljam da će i ovde biti korišćen isti sistem , računam 10 skillova manje a možda i da ih nema . Da imam razloga za nadu da će biti ok pa ajde ali nemam...Zovite me pesimistom ali realno , ME je od početka bio akcija . Ovo ne mogu ni da zamislim tako . A kamoli ne priču koja nema veze sa Morrigan ili njenim detetom (šta god da je to malo stvorenje postalo) nego sa totalno predefinisanim likom . Ok ima njene majke kao , so what , x godina stara koka ne donosi sveža jaja ... Kupićemo joystick za PC da što pre oskrnavimo sve odjednom xD

    Ali da se vratim na temu glavnu .
    Mislim da vredi odigrati ove DLCove za DA1 , posebno ovaj , ipak je priča o Morrigan jedna od najbitnijih i nerazjašenih . Posebno taj deo sa detetom i vezom sa Darkspawnovima , valjda će ga razjasniti skroz i do kraja . Sve ostalo je dodavanje ovamo i tamo ponekog skina za parenje oči .

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!