1. lis 2010.

Nagradna igra: osvoji kačket

Od kada čitate blog Igrorama? Ukoliko se družite sa nama već duže vreme, znate da ćemo uskoro proslaviti prvi rođendan. Iako blog zapravo postoji nešto duže, tačno 1. novembra 2009. godine zvanično smo počeli sa radom. To znači da će za mesec dana naša i vaša Igrorama proslaviti uspešnu prvu godinu postojanja. Ne bih da pripovedam kako je sve počelo i šta smo postigli u proteklom periodu. Takav slavljenički članak čitaćete kasnije, dok budete uživali u brojnim iznenađenjima koja vam pripremamo. Smem samo da kažem da će biti veoma veselo. Štaviše, već smo počeli zagrevanje slavljeničke atmosfere.

Videli ste naš teaser članak, koji vam je predstavio Igrorama kačket. Međutim, ono što u članku namerno nije pisalo je sledeće: Podelićemo 15 (i slovima: petnaest) takvih kačketa. Svake nedelje imaćete priliku da osvojite jedan kvalitetan crni pokrivač za glavu, sa izvezenim nazivom vašeg omiljenog bloga. Kačkete je specijalno za ovu proslavu proizvelo preduzeće B-Export iz Čačka, a radi se o ograničenoj seriji i ovo je jedina prilika da osvojite jedan.


Kako će nagradna igra izgledati?

Svake nedelje, počev od 3. oktobra, poklonićemo jedan od ovih kačketa. Nagradni zadatak za taj dan objavićemo u 11 časova, a svi čitaoci moći će da ostave svoj odgovor, u vidu komentara na taj članak, do 23 časa istog dana. U obzir ćemo uzeti samo komentare prijavljenih članova, jer je to jedini način da jednoznačno prepoznamo dobitnika prilikom uručivanja nagrade. Dobitnika ćemo proglasiti posle 23h, a u roku od najviše 24 sata. Nakon proglašenja pobedničkog komentara, dobitnik će imati 48 sati da napiše svoju e-mail adresu u komentaru, koristeći isto korisničko ime pod kojim je napisao prvobitni komentar. Adresu ćemo obrisati posle uspostavljanja kontakta, kako ne bi dopala u ruke spamerima.

Nagradna pitanja će zahtevati znanje i malo truda. Ovo nije igra na sreću! Uvek ćemo tražiti najbolji odgovor. Ukoliko nagradno pitanje ne dobije ni jedan odgovor, ili se dobitnik ne javi u predviđenom roku, nagrada se prenosi za sledeći termin. Odluka redakcije kojom se proglašava pobednik je konačna.

Čitaoci koji osvoje kačket nemaju pravo daljeg učešća, kako bi i drugi imali šansu da ukrase glavu. To ne znači da dobitnici kačketa neće moći da konkurišu za druge nagrade. O tome više kada podelimo prva tri kačketa, što je prema mom proračunu... 17. oktobra.

Dakle, da ponovimo: Poklanjamo jedan kačket svake nedelje, sve do početka januara. U 11 časova ćemo vam reći kako da ga osvojite, a imaćete 12 sati da odgovorite. Možete dobiti samo jedan kačket, ali dobitnici kačketa imaće šansu da učestvuju u drugoj igri, namenjenoj samo njima. Ukoliko nešto nije jasno, slobodno pitajte.

Nagradni zadaci:

03. oktobar 2010 - Napiši kratak opis avanture po svom izboru - Nema dobitnika
10. oktobar 2010 - Nabrojati 5 igara čiji junak nije čovek - Roadrunner
17. oktobar 2010 - Nabrojati 5 igara čija se radnja odvija u svemiru - Indoril
24. oktobar 2010 - Nabrojati 5 igara čiji je junak - ženskog pola - Stefan Arsic
31. oktobar 2010 - Nabrojati pet poklona sa rođendana bloga - Executioner
07. novembar 2010 - Naknadno dodeljen "nulti" kačket za opis avanture - Stefan
14. novembar 2010 - Nabrojati pet igara čije ime počinje na slovo F - Vulee
21. novembar 2010 - Nabrojati 5 survival horora - Ogisha
28. novembar 2010 - Nabrojati 5 igara koje se odvijaju u vreme WW2 - Dekip
05. decembar 2010 - Nagradni zadatak - Dobitnik
12. decembar 2010 - Nagradni zadatak - Dobitnik
19. decembar 2010 - Nagradni zadatak - Dobitnik
26. decembar 2010 - Nagradni zadatak - Dobitnik
02. januar 2011 - Nagradni zadatak - Dobitnik
09. januar 2011 - Nagradni zadatak - Dobitnik
    Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

    Broj komentara: 10:

    1. Glupo je to ostavljanje maila javno... Treba da napravite neki kontakt mail redakcije.

      OdgovoriIzbriši
    2. Redakcija ima kontakt adresu. Ali, kako mi da znamo da nas kontaktira dobitnik, osim ako prvo ne dobijemo njegov kontakt iz proverenog izvora? Uostalom, mi budemo obavešteni o svakom novom komentaru, tako da adresa neće stajati na blogu satima ili danima... odmah je zapišemo, obrišemo komentar i kontaktiramo dobitnika (koristeći pomenutu e-mail adresu redakcije).

      OdgovoriIzbriši
    3. Mislio sam da kao neki admini vidite vise podataka o postavljacu komentara, kao sto je npr. mail... :) Ali ocigledno da Google sisa ne dopusta tako nesto... :/

      OdgovoriIzbriši
    4. Vidimo link na profil, kao i ti. Ako je autor komentara u profilu upisao e-mail, onda vidimo i to.

      OdgovoriIzbriši
    5. Хајде, па загулите задатак поштено. Ископајте нешто што ни ви не знате.:)

      OdgovoriIzbriši
    6. Na internetu je procurela vest iz navodno pouzdanih izvora da će prvo pitanje za nagradnu igru na Igrorami biti "šta je smisao života" :x

      OdgovoriIzbriši
    7. Hahaha, the Ultimate Question of Life, The Universe, and Everything... :)

      OdgovoriIzbriši
    8. Ah, pa svi znaju odgovor na to pitanje. Bolje je pitanje zašto ljudi odbijaju da žive svoj smisao. :)

      OdgovoriIzbriši
    9. @Walker

      Odgovor je:
      http://skr.rs/The=Universe=and=Everythi
      jel dobijam kacket sad?? XD

      OdgovoriIzbriši
    10. Duhovito, al' nemoj da zbunjuješ čitaoce.

      Prvo nagradno pitanje biće postavljeno u nedelju u 11 časova.

      OdgovoriIzbriši

    Pravi PC igrači uvek ostave komentar!