3. lis 2010.

Osvoji kačket #1, nagradna igra

Danas će neko od vas osvojiti prvi od petnaest kačketa. Pravila nagradne igre već smo objasnili u prethodnom članku, ali ću ih ponoviti ukratko. Ovo nagradno pitanje objavljeno je u 11 časova. Imate vremena do 23. časa danas (nedelja, 3. oktobar) da ostavite svoj odgovor u vidu komentara ispod ovog teksta. Za nagradu konkurišu samo komentari čiji se autori prijave koristeći svoju Gmail adresu, Wordpress nalog, OpenID ili sličan sistem koji nam omogućava da nedvosmisleno prepoznamo pobednika, kako ne bi došlo do nesporazuma prilikom dodele nagrade. Dobitnika ćemo proglasiti u roku 24 časa od zatvaranja konkursa, a ta osoba će imati najviše 2 dana da nam, koristeći isti nalog kojim se prijavila i prvi put, javi svoju e-mail adresu u novom komentaru. Komentar sa adresom ćemo ukloniti sa bloga čim kontaktiramo dobitnika ili dobitnicu, kako ne bi dopala u ruke spamerima.

Dakle, danas poklanjamo samo jedan kačket. Ukoliko ne budete srećne ruke, možete da se okušate sledeće nedelje kada ćemo poklanjati još jedan, i tako svake nedelje sve do 9. januara. Ukoliko osvojite kačket, nemate pravo daljeg učešća, ali ostanite u blizini jer planiramo još jednu igru - samo za dobitnike. O tome više 17. oktobra. Sad da se bacimo na prvi nagradni zadatak...



Kako da osvojite Igrorama kačket?


Napišite kratak opis jedne avanturističke igre po svom izboru. 

Ako nam se vaš izbor i opis najviše dopadnu, kačket je vaš. Naravno, svaki učesnik može da prijavi samo jedan opis igre.

Imate 12 sati, izvolite...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

21 komentar:

  1. Па што баш авантура? Ово је Кечуино масло против мене.
    :D

    OdgovoriIzbriši
  2. E, ovo mi se sviđa. Već sam pomislio da će biti neka igra na sreću, "najbrži i najglasniji" sistem ili random biranje pobednika... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Dekipe, ja sam postavio pitanje, nemoj Ketchuana ni krivog ni dužnog da optužuješ ;)

    Da ne bude zabune, ne očekujemo profesionalnu recenziju igre, već kratak opis, kao što piše. Čisto da bude malo zabavnije od ostavljanja komentara sa tekstom "prvi".

    OdgovoriIzbriši
  4. U trenutku kad se ovaj komentar pojavi biće tačno 23 časa i konkurs se zatvara. Kako za sad izgleda - danas smo ostali bez dobitnika, pa će kačket biti ponuđen ponovo sledeće sedmice.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jbg, dali ste pretežak zadatak :) Sledeći put da bude nešto sa slikama :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislili smo da je 5-6 rečenica o nekoj igri i prelako, al' eto izgleda da nije, hehe...

    OdgovoriIzbriši
  7. Aaaaa, neee... zaboravio sam da je nedelja, a mogao sam ladno napisati 4 recenice i dobiti kacket - kad se vec svi stide... :P

    OdgovoriIzbriši
  8. http://www.whatsgamingon.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=37

    OdgovoriIzbriši
  9. Не воле сви да куцкају (пишу) као ви. ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ljubav se ne dešava, ona se gradi... iz više pokušaja. ;)Pa ako ti se ne svidi ni onda... ti opet nešto napiši, čisto da svima bude zanimljivo. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. @Josephine
    Jel to predlog za sledeći zadatak? Osmisliti haiku o ljubavi i Igrorami? :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ne treba nam nagradna igra da bismo pisali haiku o ljubavi (i Igrorami). ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ne intresuje me nagrada ali smatram da je sramota što niko ne zna da napiše bednih 5 rečenica...
    Syberia I

    Ah kakva predivna igra...Kakvi pejzaži,kvalitet crteža,priča,voice acting...Sumnjam da danas ima osobe koja sebe smatra ozbiljnim igračem a da nije odigrala ovo remek delo B.Shokala.Priča počinje dosta neobučajno.Dolazite u mrtvi grad koji je pre rata bio sedište proizvodnje robota...Robota na ključiće.Kate Walker glavna junakinja se iznenada uključuje u niz peripetija i da ne dužim.Odigrajte igru sami.Igra sadrži niz zagonetki koje su inovativne i zahtevaju od igrača mišljenje.Likovi su odlični pogotovu glas Oskara.Crtež kao što sam napomenuo je fantastičan.Mana je niska rezolucija za današnje pojmove 1024 sa 768.Pored nekih bagova koji se mogu rešiti pečem igra zapravo i nema mana. U pitanju je jedan od bisera.I to nebrušenih.Izašao je i drugi fantastični deo a 3 će izaći kada se Microids(izdavač)dogovori sa Sonijem oko izdavanjem za PS3 platformu.Igra bi trebalo da po prvi put poveže PS3 i PC korisnike.Moj savet je da odigrate ovu igru sa dušom umesto što traćite vreme čekajući nove CoD-ove i ostale main class igre.

    Eto za 3 minuta sam napisao...Nije teško.

    OdgovoriIzbriši
  14. Stefane, pošto vidimo da si kul dečko...

    OdgovoriIzbriši
  15. ...odlučili smo da ti damo kačket za ovu recenziju. Ostavi mejl.

    OdgovoriIzbriši
  16. (nadam se da ćemo videti najbolju avanturu svih vremena i na Igrorami ;))

    OdgovoriIzbriši
  17. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  18. Ako želite postaviću full recenziju.

    OdgovoriIzbriši
  19. Zapisana adresa. Što se tiče recenzije, nije obavezno, ali ako želiš slobodno napiši.

    OdgovoriIzbriši
  20. Da Vam pošaljem na email?Da li mogu i MoH(2010) da opišem?

    OdgovoriIzbriši
  21. Poslaću ti e-mail da se dogovorimo, da ne pišemo u komentarima sad.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!