2. lis 2010.

Vikend popusti, 2-3. oktobar 2010

Svakog vikenda brojne internet prodavnice igara nude povoljne popuste. Do sada uglavnom nismo pisali o tome na blogu, već bismo povremeno javili na twitteru gde možete nešto zanimljivo da nabavite. Od sada ćete svake subote moći da pratite kolumnu "Vikend popusti", koja će vam na jednom mestu predstaviti sve zanimljive naslove koji se mogu kupiti po sniženoj ceni, na proverenim mestima.



Na Steamu nam se nudi Magic the Gathering - Duels of the Plainswalkers, čija je cena snižena za 50% i košta samo 4.49 evra. Reč je o digitalnoj verziji popularne kartične igre koja će sigurno biti zanimljiva svim ljubiteljima Magica, a donosi kampanju za jednog igrača, multiplayer, turnire, medalje i mogućnost otključavanja novih špilova (usled čega nema razloga da ih kupujete odvojeno, iako je i to ponuđeno). Pored toga, ovog vikenda Valve nam omogućava da kupimo Team Fortress 2 po sniženoj ceni koja iznosi 7.49 evra. Ako računate da ćete je sigurno igrati duže od osam dana (znam da mi jesmo, i hoćemo opet) dobijate neverovatno zabavnu multiplayer igru sa brdom dodatnih mogućnosti za manje od 100 dinara dnevno.

Pored namenskih vikend popusta, Steam nudi još nekoliko igara koje su na sniženju duže vreme, a izdvojili bismo Garry's Mod i Turba.

Direct2Drive ovog vikenda nudi samo dve igre, ali su čak i sa popustom prilično skupe pa se nećemo baviti njima ovaj put.

GOG (Good Old Games) nudi 50% popusta za naslove koje je zajednica odabrala kao omiljene. To znači da ste u jedinstvenoj prilici da nabavite Arcanum za 2.99 dolara, te Jagged Allience 2 , The Longest Journey, Syberia, ili Psychonauts za samo 4.99. Kako se radi o klasicima koje svaki pravi igrač mora da nabavi pre ili kasnije, preporučićemo da upotrebite Visa Internet karticu koja vam stoji u ladici i uštedite prilikom kupovine.


Impulse pak daje popust za sve Unreal igre. To znači da Unreal Tournament GOTY i Unreal Gold koštaju 4.99 dolara, UT2004 i Unreal II su 7.49, a UT3 9.99 američkih dolara. Igre je moguće uzeti i u paketu, pa tako dodatno uštedeti, a pored njih ima još nekoliko naslova koji su na sniženju, uključujući Supreme Commander Gold.

Ja sam još juče uzeo Syberia i The Longest Journey, iako ih ne planiram igrati odmah jer zbog obaveza jednostavno nemam vremena. Ipak, to su igre koje se moraju posedovati (Razlog više za kupovnu je to što sve igre na sajtu GOG odmah podržavaju Windows7 i 64-bitne sisteme). Plan je bio da ovu kolumnu piše Ketchua, pa biste sada čitali kako je on jeftino prošao sa nabavkom Arcanuma (kojeg ja imam odavno) ali je on danas sprečen pa ćete u njegovom izboru uživati tek od sledećeg vikenda.

Za kraj ću pomenuti samo da 5. oktobra izlazi novi DLC za L4D i L4D2, koji će naravno biti besplatan za vlasnike tih igara. Ovo pominjem jer će tada najverovatnije cela serija postati dostupna za korisnike Apple računara, što znači da ćemo vrlo verovatno dobiti najmanje 50% popusta za ta dva naslova, na dan izlaska besplatnog proširenja.

Toliko za danas, hvala na poseti. Ne zaboravite, sutra ćete biti u prilici da osvojite prvi od 15 kačketa.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Pozdrav momci, da li biste mogli da mi objasnite postupak kupovine igre na gog-u Visa Internet karticom. Kupio bih Jagged Allience 2.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvo moraš da imaš dovoljno sredstava na računu. Drugo - ako već nisi, registruj se besplatno na Gog.com i prijavi se sa svojim korisničkim imenom. Onda posetiš gore naveden link za popust, klikneš na Jagged Aliance 2, pa na zeleno dugme "Download now". Izabereš opciju "No it's for me" ako kupuješ za sebe, i u polja predviđena za to uneseš broj Visa Internet kartice, sigurnosnu oznaku od 3 cifre (nju kriješ od tuđih očiju kao zmija noge), rok trajanja i ime koje piše na kartici. Na kraju klikneš na "process order now" i to je to.

    OdgovoriIzbriši
  3. svaka cast na ovome,redovno vas citam. Bilo bi lepo da nas informisete o nedeljnim popustima za pc igre

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala ti najlepse Walker-u!

    OdgovoriIzbriši
  5. @boki:
    Novi linkovi stižu svake subote.

    @Nebojsa:
    Nema na čemu. Nadam se da si uspeo da kupiš bez problema.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kupio sam MTG i odusevljen sam. Igra je jako dobra, skoro kao da igrate uzivo. Pisao bih vam jos, ali nemam vremena, idem da se igram :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!