8. stu 2010.

Stronghold 3, anketa

SouthPeak Games i Firefly Studios su danas najavili potpuno jedinstveno takmičenje za ljubitelje serijala Stronghold. Igrači mogu da glasaju na Facebook strani predstojeće igre Stronghold 3 i tako izaberu koja crknuta životinja će se koristiti kao municija za trebuchet u igri... Da, dobro ste pročitali, crknute životinje često su korištene u srednjem veku kao municija, jer su unosile paniku i širile zarazu među stanovništvom napadnute utvrde. Ovog puta međutim autori ne žele da se ograniče na mrtve krave, već da ponude izbor od nekoliko različitih lešina, uz napomenu da su već mrtve prilikom katapultiranja tako da nema reči o mučenju životinja.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Auuuu, extra jel se zna kada izlazi... Mislim nije mi se mnogo svidela 2, ali prvi deo i "Crusader" su me oduševili. Željno iščekujem trojku...

    OdgovoriIzbriši
  2. E mogu misliti koliko će biti zabavno gađanje neprijatelja crknutim zaraženim dabrom ili mrtvim senilnim majmunom :D Nadam se da shvatate poJentu :D Ajde da zaraženi dabar i može nekako da prođe kao mrtav (umro od zaraze) ali kako mrtav-mrtvijat majmun može da bude u isto vreme i senilan!?!?! :D

    Ili pazi ovo... Retired dancing bear :D Mrtav a tancuje :D

    Sad ću da okrenem broj Greenpliša :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Eh, pa ne piše da je mrtav, već samo da je u mirovini...

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa sad na početku članka lepo piše:
    "All of you fans on Facebook can have your input in development by choosing which *** DEAD *** animal will become the new, rather grisly, ammunition for trebuchets in the game... yes, you read that correctly!"

    Ovo "retired" onda mogu da shvatim samo kao da je imao nešto protiv familije Soprano pa su ga ovi lepo "penzionisali" ;)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!