5. pro 2010.

Osvoji kačket #10, nagradna igra

Ponovo je nedelja. Kao što već očekujete, danas poklanjamo jedan kačket. Sve što je potrebno da uradite da biste učestvovali u izvlačenju jeste da odgovorite na nagradno pitanje u toku današnjeg dana (5. decembar) između 11 i 23 časa. Odgovor napišite u komentaru, a obavezno je da se prijavite koristeći neki sistem za identifikaciju (google/blogger nalog, wordpress nalog, aim nalog, open id, itd.) kako bismo mogli da odredimo dobitnika jednoznačno. Pravila možete da pročitate u uvodnom članku koji je objavljen ranije.



Pobednik dobija deseti od 15 kačketa sa imenom Igrorama bloga

Međutim, pre nego što postavimo nagradno pitanje za danas, želimo da otvorimo drugo kolo drugog kruga nagradne igre "Osvoji kačket". Ukoliko se sećate, svojevremeno smo ponudili knjigu kao nagradu jednom od tri ranija dobitnika kačketa, ukoliko pošalju fotografiju na kojoj nose kačket na javnom mestu. Na žalost, nije nam stigla ni jedna fotografija od njih, ali to ne znači da odustajemo - ista ponuda važi i za naredna tri dobitnika. Ko su oni?

31. oktobar 2010 - Nabrojati pet poklona sa rođendana bloga - Executioner

Za početak, šta je to drugi krug? Svaki put kada dobijemo tri dobitnika, organizovaćemo jedno kolo drugog kruga nagradne igre "Osvoji kačket". Dakle, drugi krug će imati ukupno pet kola/grupa, a u svakom će biti tri uzastopna dobitnika kačketa i boriće se za jednu lepu nagradu. Dobro ste pročitali, ne samo da svi imate priliku da osvojite kačket, već i oni koji su već osvojili kačket imaju šansu da osvoje još nešto? 

Nagrada u ovom kolu je knjiga "Net Bizzare" (da, prenosimo nagradu iz prvog kola jer nije bilo dobitnika), koju je napisao Ranko Trifković, a objavio je Digital! - ovog naslova nema u slobodnoj prodaji, a primerak kojim vas nagrađuje blog Igrorama potpisao je autor.

Kako je osvojiti?

Potrebno je da nam učesnici kola (Executioner, Stefan i Vulee) pošalju po jednu fotografiju na kojoj se jasno vidi da nose osvojen kačket sa nazivom bloga Igrorama na nekom javnom mestu. Što zanimljivije mesto i više sveta, veća je šansa da ćete baš vi dobiti knjigu! Predlažemo da budete maštoviti, ali nikako nemojte kršiti zakon ili oštetiti tuđu imovinu. Rok za slanje fotografije je 30 dana od datuma objavljivanja ovog članka. Slike se šalju na e-mail adresu redakcije.

Šta još morate da znate?
Potrebno je da uz fotografiju pošaljete dozvolu (jedna rečenica će biti dovoljna) za njeno objavljivanje na blogu Igrorama, te da "zamaglite" lica osoba koje nisu dale dozvolu da se njihov lik objavi. Sva pitanja možete uputiti na e-mail redakcije. Odluka redakcije o pobedniku je konačna.

Hoće li i ostali dobitnici kačketa biti u prilici da osvoje nešto?
Naravno, kada budu poznata naredna tri dobitnika (a to je večeras!), organizovaćemo treće kolo i dodeliti još neku drugu zanimljivu nagradu.


Sad da se vratimo na ono zbog čega ste zapravo tu, a to je nagradno pitanje za danas:


Navedite deset PC igara čiji se naziv sastoji od samo jedne reči!

Imate 12 časova da odgovorite, posle toga ćemo proglasiti pobednika shodno pravilima
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Oooo.. Muke moje... Kako izabrati samo 10!? Al' kad vec mora 10...
    01. Homeworld
    02. Fallout
    03. Diablo
    04. ONI
    05. Quake
    06. Crysis
    07. Psychonauts
    08. Myst
    09. Syberia
    10. Machinarium

    OdgovoriIzbriši
  2. 1. Freelancer
    2. Prototype
    3. Singularity
    4. Borderlands
    5. Praetorians
    6. Allegiance
    7. Scrapland
    8. Darwinia
    9. Chaser
    10. Risen

    OdgovoriIzbriši
  3. Današnji pobednik je Miloš. Ostavi nam svoju e-mail adresu da te kontaktiramo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ok zapisano, a komentar s aadresom obrisan zarad zaštite privatnosti dobitnika.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!