5. sij 2011.

Imaš kačket? Evo ti i knjiga!

Posle praznične pauze nastavljamo nagradnu igru "osvoji kačket". Pre tačno 30 dana dali smo priliku trojici osvajača kačketa da učestvuju u drugom krugu. Zadatak je bio da pošalju fotografiju na kojoj se vidi da kačket, koji su prethodno dobili od bloga Igrorama, nose negde napolju među ljudima. Istina, zima otežava uslove za ispunjavanje ovog zadatka, pa su prva tri takmičara (Roadrunner, Indoril i Stefan Arsic) propustila svoju priliku. Već smo se uplašili da ni "druga tura" (koju čine Executioner, Stefan i Vulee) neće okušati sreću, kad nekoliko časova pre isteka roka (bilo je moguće učestvovati do 04. januara u 23.59h) na adresu redakcije stiže jedna duhovita fotografija!


Iako se na slici ne vidi mnoštvo ljudi ipak je javno mesto posredi, pa je uredništvo jednoglasno odlučilo da ovaj pionirski poduhvat nagradi obećanom knjigom. Dobitnik je naš čitalac Executioner. Ketchua će ga kontaktirati ovih dana da se dogovore oko preuzimanja nagrade (adresu znamo jer smo mu već slali kačket, dakle, pola posla je već gotovo). Da podsetimo, nagrada je knjiga "Net Bizzare", koju je napisao Ranko Trifković, a objavio je Digital! - ovog naslova nema u slobodnoj prodaji, a primerak kojim Executionera nagrađuje blog Igrorama potpisao je autor.

Šta dalje?

Raspisujemo treće kolo drugog kruga nagradne igre "Osvoji kačket". Kao i prethodna dva puta, tri dobitnika kačketa bore se za jednu nagradu. Ovoga puta takmiče se Miloš, Alex i Batistuta, a nagrada je knjiga Ranka Trifkovića "Ludače", koju je objavila izdavačka kuća Čekić. Primerak kojim vas nagrađujemo potpisao je autor.

Kako je osvojiti?

Potrebno je da nam učesnici kola (Miloš, Alex i Batistuta) pošalju po jednu fotografiju na kojoj se jasno vidi da nose osvojen kačket sa nazivom bloga Igrorama na nekom javnom mestu. Što zanimljivije mesto i više sveta, veća je šansa da ćete baš vi dobiti knjigu! Predlažemo da budete maštoviti, ali nikako nemojte kršiti zakon ili oštetiti tuđu imovinu. Rok za slanje fotografije je 30 dana od datuma objavljivanja ovog članka. Slike se šalju na e-mail adresu redakcije.

Šta još morate da znate?
Potrebno je da uz fotografiju pošaljete dozvolu (jedna rečenica će biti dovoljna) za njeno objavljivanje na blogu Igrorama, te da "zamaglite" lica osoba koje nisu dale dozvolu da se njihov lik objavi. Sva pitanja možete uputiti na e-mail redakcije. Odluka redakcije o pobedniku je konačna.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!