20. velj 2011.

Baldurs Gate 2 Redux, nove slike

Ukoliko ste se razočarali u RPG žanr i otišli da živite u prašumi pre izlaska igre Dragon Age: Origins, onda verovatno niste čuli ni za modifikaciju na kojoj već duže vreme radi posvećen tim autora, a koja ima za cilj da koristeći engine pomenute igre, u potpunosti oživi i na svoj način interpretira jedan i jedini - Baldur`s Gate 2.






Mod se razvija u fazama, a svako novo poglavlje nastavlja se na prethodno tako da igrač koristi jedan save kroz celu igru. Na ovaj autorski tim omogućio je igračima redovan pristup sadržaju, bez potrebe da igra u celosti bude završena. Ipak, pomalo smo zaboravili na njih jer se do sada pojavilo samo prvo poglavlje, tj. početna tamnica. To će se uskoro promeniti, jer autori javljaju da bi u toku ove godine mogli da očekujemo i drugo poglavlje!


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Nisam impresioniran.
    Kada bi samo BioWare mogao da napravi rimejk sa HD 2D grafikom i full voice actingom. To bi blo čisto savršenstvo. :) Ali to je već naučna fantastika...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znam, uvek se oduševim kad vidim da grupa volontera uzme na sebe da uradi nešto što firma koja bi mogla pošteno da zaradi - neće.

    Uostalom, mora im se priznati da likovi i okruženja zaista izgledaju kako treba, uvedene su sve potrebne klase, dnd magije itd. Ne možeš očekivati od moda nivo kvaliteta koji bi pružio Bioware, ali kad oni već ne žele da urade bilo šta, onda se moraš radovati što neko pokušava.

    OdgovoriIzbriši
  3. Eto opravdanja za još jedan prelazak. :) Sve je dobro dok ne postanu kao Drog - daju sebi za pravo da dodaju misije i menjaju sadržaj.

    No, znajući mene, čekaću da završe sve, a to neće baš skoro. :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam znao da si nabavio DA:O... Enivej, mod možeš skinuti besplatno sa Bioware Social Network, sekcija sa modovima, naravno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam... Samo kažem, ko jeste, ovo može da mu posluži kao opravdanje da opet odigra BG2.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sumnjam da našim čitaocima treba opravdanje da ponovo igraju BG2 xD

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!