5. velj 2011.

Imaš kačket? Evo ti i knjiga! #4

Kako vreme brzo leti kad se zabavljaš! Izgleda da su se i naši takmičari, Miloš, Alex i Batistuta negde zabavili, pa nisu poslali fotografije za treće kolo nagradne igre. Ništa zato, nagrada se prenosi na sledeću trojicu dobitnika kačketa. O čemu je reč? Pa o sledećem kolu drugog kruga naše nagradne igre. Svi dobitnici kačketa u prilici su da baš njihova fotografija bude objavljena na blogu i tako osvoje dodatnu nagradu. Ovog puta na redu su Igor, Ogisha i Dekip.

Raspisujemo četvrto kolo drugog kruga nagradne igre "Osvoji kačket". Kao i prethodna tri puta, tri dobitnika kačketa bore se za jednu nagradu. Nagrada u ovom kolu je knjiga Ranka Trifkovića "Ludače", koju je objavila izdavačka kuća Čekić. Primerak kojim vas nagrađujemo potpisao je autor.

Kako je osvojiti?

Potrebno je da nam učesnici kola (Igor, Ogisha i Dekip) pošalju po jednu fotografiju na kojoj se jasno vidi da nose osvojen kačket sa nazivom bloga Igrorama na nekom javnom mestu. Što zanimljivije mesto i više sveta, veća je šansa da ćete baš vi dobiti knjigu! Predlažemo da budete maštoviti, ali nikako nemojte kršiti zakon ili oštetiti tuđu imovinu. Rok za slanje fotografije je 30 dana od datuma objavljivanja ovog članka. Slike se šalju na e-mail adresu redakcije.

Šta još morate da znate?
Potrebno je da uz fotografiju pošaljete dozvolu (jedna rečenica će biti dovoljna) za njeno objavljivanje na blogu Igrorama, te da "zamaglite" lica osoba koje nisu dale dozvolu da se njihov lik objavi. Sva pitanja možete uputiti na e-mail redakcije. Odluka redakcije o pobedniku je konačna.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Ae vas dvojica, recite hoćete li uopšte slati tu sliku, da znam da ne idem na Times Square ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. С обзиром да су до сада дали само (?) једну књигу, сада би могли да дају коју више. Тј. ако сви будемо послали слике.
    ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja cu, ovaj, propustiti priliku, uzasne su te stvari, kamere, ne mos ni jednu igru igrati na njima..

    OdgovoriIzbriši
  4. Malo sam se raspitao o knjizi... inače slabo čitam knjige (ako pročitam jednu godišnje), ali ovakvu vrstu knjiga ne volim... Jednostavno nisam u tome, a ne bih učestvovao čisto radi nekog "trofeja" tako da, dekip, na tebi je hoćeš li je osvojiti ili ne :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!