11. velj 2011.

Najavljen Duke Nukem: Balls of Steel edition

Pod motom "Duke’s got them - and now you can too!" 2K Games i Gearbox Software najavljuju Duke Nukem Forever® Balls of Steel edition, koji će se pojaviti 3. maja zajedno sa zajedno sa običnim izdanjem.


Šta dolazi u ovom kolekcionarskom paketu?

Pre svega BoS izdanje će imati drugačiju naslovnu grafiku od običnog, a tu je i prava-pravcata bista najvećeg cara čiji đon su vanzemaljci imali čast da poližu. Sve biste su numerisane i dolaze sa sertifikatom koji potvrđuje njihovu originalnost! Tu je i tvrdo ukoričena knjiga "The History, Legacy & Legend: Duke Nukem Forever Art from the Vault", koja ima celih 100 stranica, ali ni to nije sve već će kupci dobiti razglednicu, nalepnicu sa prepoznatljivim znakom radioaktivnosti, kolekcionarski primerak stripa, figuricu od papira (one što se isecaju pa sastavljaju u trodimenzionalan predmet), čipove za poker, špil karata i kockicu za igru sa znakom radioaktivnosti. Šta reći - Duke je oduvek bio showman.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Hm... Da li će novinarske kopije postojati u "Balls of Steel" izdanju? xD

    OdgovoriIzbriši
  2. Hoce, ali samo za one novinare koji dokazu da imaju 'balls of steal'! Dakle, provedes mesec dana u Avganistanu, pises o gaming kulturi Talibana, i ako se vratis ziv ili barem sa vecinom funkcionalnih vitalnih organa (jedan, tj. tehnicki dva su neizostavni), dobijas jedan primerak..

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!