19. velj 2011.

Vikend popusti, 19-20. februar 2011

Dobrodošli u još jedno izdanje vodiča za preživljavanje sniženja. Ovaj vikend nam donosi poprilično malu, premda probranu ponudu, te se čini da će se za svakoga naći po nešto.


Steam ovog puta briše patos konkurencijom. Već nekoliko dana traje rasprodaja igara koje je izdao Square Enix, po principu novi dan - nova igra. Stoga do kasnih popodnevnih časova imate priliku da se počastite nekim od tri ponuđena Hitman naslova (Codename 47, Silent Assassin, Blood Money), po ceni od dva i po evra. Rasprodaja će trajati do ponedeljka, te će se ponuda promeniti još dva puta. Povodom dvadesetogodišnjice serijala Civilization, na sniženju su određene Civ igre. Četvrti deo, kao i proširenje Beyond The Sword, te Colonization prodaju se u paketu po ceni od 6.25 evra. Peti deo, pak, možete kupiti za trideset evra. Pored njih, tu je i Commander: Conquest of the Americas, po ceni od osam evra.


Good Old Games nudi zanimljiv paket strateških igara. Čine ga Disciples: Sacred Lands Gold, Jagged Alliance, Jagged Alliance: Deadly Games i Port Royale 2. Ono što me je prijatno iznenadilo je što kupci ostvaruju popust od 50%, bez obzira na to da li uzimaju ceo paket ili pojedinačne igre. Tako svaka od ovih igara ponaosob sada košta pet dolara, dok ceo paket košta dvadeset.

Ponuda na Impulse-u je veoma siromašna. The Political Machine 2008 košta svega tri dolara, a odmah iza njega je potezna strategija Metal Brigade Tactics, koja košta pet. Tu je i Tropico 3 po ceni od sedam i po dolara.


Rasprodaja sto i jedne simulacije se sa Impulse-a na GamersGate. Kamioni, pilane, viljuškari, bageri - cela postavka je tu, a cene su uglavnom prihvatljive (od tri do deset dolara). Za nostalgičare, na sniženju je trilogija Age of Wonders. Prvi deo košta tri dolara, drugi i treći po pet, a paket sa sva tri dvanaest. Ljubitelji strategija koji su prošle nedelje propustili The King's Crusade, mogu ga kupiti sada, za svega devet dolara. Za kraj, dostupan je i simpatični platformer Trine, po ceni od deset dolara.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovu nedelju. Ako odlučite da se počastite nečime, javite nam, kao i uvek, putem komentara.

UPDATE: Direct2Drive nudi 20% popusta na sve naslove koje imaju u ponudi. Sve što treba da uradite je da prilikom kupovine unesete promotivni kod "vatfree". Ponuda traje do utorka.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Mala ispravka :) Civ IV Complete je ceo 6.25 evra (Uključujući i Col).

    OdgovoriIzbriši
  2. I jos jedna mala ispravka - nisu prva tri Hitman naslova, vec prvi, drugi i cetvrti deo ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma to sam ja namerno grešio, da vidim da l' pratite. :D Hvala na ispravkama. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uzeo bih Civ 4,ali imam sta da igram trenutno.Sacekace me do nekog iduceg popusta.Kupicu Deus Ex,ako ga bude na ovoj Square Enix rasprodaji i onda pocinje stekanje za Portal 2.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!