26. velj 2011.

Vikend popusti, 26-27. februar 2011.

Spremite novčanike - vikend je pred nama! A već sada se čini da će za mnoge biti berićetan. Ako želite da saznate kako da pametno potrošite novac, nastavite sa čitanjem.


Glavna vest na Steam-u su C&C naslovi. Red Alert 3, C&C3: Tiberium Wars i C&C3: Kane's Wrath koštaju po pet evra, dok Red Alert 3 - Uprising košta svega dva i po. Sledi C&C4: Tiberian Twilight, po ceni od dvanaest i po evra. Pored njih, tu je i nezavisna svemirska pucačina po imenu ProtoGalaxy, dostupna za pet evra. Painkiller: Redemption košta četiri i po evra, ali kako je to samo 10% manje od pune cene, preporučujemo da ga zaobiđete. Cele sledeće sedmice po sniženoj ceni biće moguće kupiti igre iz Spellforce serijala, koje kombinuju RTS i RPG elemente. Cena pojedinačnih igara je pet evra za prvu i deset za drugu, a ako uzmete obe, dobićete ih još povoljnije, za samo 12 evra.

Good Old Games nastavlja da nas prijatno iznenađuje. Ovog puta nude paket od šest igara, a popust koji kupci ostvaruju je 40%, bez obzira na broj kupljenih naslova. Cena celog paketa je dvadeset devet dolara, a u njemu su Arx Fatalis, The Incredible Machine Mega Pack, Postal: Classic and Uncut, Postal 2 Complete, Stronghold i Stronghold Crusader. Cene pojedinačnih naslova kreću se od četiri do šest dolara. Izbor naslova je zanimljiv, a cene prihvatljive.


Većinu Impulse-ove ponude ovog vikenda sačinjavaju naslovi firme Enlight. Tako je za svega pet dolara moguće birati između igara kao što su Warlords Battlecry 3, Capitalism 2 i Scrapland, dok je za sedam i po moguće kupiti Seven Kingdoms 2. Za ljubitelje strategije, tu je Crusader Kings Complete po ceni od šest dolara. Avanturiste bi mogao obradovati paket sa obe Return to Mysterious Island igre, koji košta osamnaest dolara. Ako volite upravljačke simulacije, sigurno će vam privući pažnju ValuSoft Tycoon Bundle, koji sadrži četiri ovakve igre po ceni od petnaest dolara. Radi se o naslovima Eco Tycoon, Ride! Carnival Tycoon, te Prison Tycoon 4 i 5.

GamersGate organizuje rasprodaju Atari-jevih igara. Blade Kitten košta svega četiri dolara, a ArmA Combat Operations i Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena po osam. Za nostalgičare, tu su  sve tri Master of Orion igre, koje koštaju respektivno jedan i po, dva i osam dolara. Star Trek Online Digital Deluxe Edition se prodaje po ceni od sedam i po dolara, premda sumnjamo da još uvek postoji neko ko je želeo da je proba a nije. Stratege će obradovati Total Annihilation, koji košta četiri dolara. Na kraju, tu su The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut po ceni od osam dolara, kao i Vizati, koji košta dva i po.


Na kraju, Direct2Drive daje 50% popusta na Trine, te ovaj platformer sada košta deset evra.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako odlučite da proširite svoju kolekciju, javite nam čime ste se počastili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!