8. ožu 2011.

Defenders of Ardania, nove slike i video

Paradox Interactive objavio je nekoliko novih slika i video snimak iz igre Defenders of Ardania. Radi se o tower defense ostvarenju, smeštenom u svet serijala Majesty. Autori očekuju da će im prednost nad konkurencijom pružiti mogućnost vođenja ne samo odbrane, već i napada. Izlazak ovog naslova očekuje se početkom leta.





















Šta možemo da očekujemo, pitate? Pa, tri rase sa sopstvenim okruženjima, dvadeset četiri vrste kula koje je moguće graditi i unapređivati, te isto toliko ofanzivnih jedinica različite upotrebne vrednosti. Okoliš će uticati na samu igru, ali i igra na njega. Autori obećavaju i veliki broj napadačkih i odbrambenih magija. Multiplayer neće izostati - postojaće više režima za do četiri igrača.


Zaključak? Ne znam za vas, ali ja sam već počeo da se zagrevam igrajući ponovo Sol Survivor i Defense Grid: The Awakening.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Stvarno izgleda previše šareno. I deluje nekako nepregledno. Ja bih pre igrao neku od tone flash tower defense igara nego ovo. Em su besplatne em na kraju ispadnu i zabavnije i kompleksnije.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!