16. ožu 2011.

Dragon Age: Legends, prvi utisak

Dragon Age: Legends, društvena igra na mreži Facebook, konačno je dostupna širokoj populaciji. Isprobali smo je da bismo mogli da vam prenesmo utiske. Na prvi pogled, deluje da je reč o igri u nekom pogledu složenijoj od Dragon Age 2 (čiju recenziju ćete moći da pročitate sutra). Kako je to moguće?


Pre svega, igra vraća u život poteznu borbu prikazanu u ostvarenju Journeys. Deluje da je sve dosta jednostavnije, a napredak likova uporediv sa banalnim ostvarenjima poput Progress Quest-a, ali nije tako. Postoje četiri odvojena stabla veština, lepo uređen i pregledan inventar, lični zamak koji možete unapređivati zarad poboljšanja družine, te mogućnost pozivanja prijatelja da se pridruže vašem timu. Iako se sama borba svodi na linearni napredak kroz brojne statične ekrane, nalik starinskim brawlerima, ipak je potrebno malo taktiziranja sa ograničenim resursima - NPC saputnicima, napitcima, granatama itd.






Bonus predstavlja mogućnost da se igranjem otključa nekoliko predmeta koji se mogu koristiti u igri Dragon Age 2, što je dodatna preporuka za igrače koji su već kupili ovaj naslov. Mora se priznati, za jedan flash naslov, EA2D je odradio sjajan posao.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Zvuči kao OK flash zanimacija. DA2 me je razočarao (najblaže rečeno), ali ovo izgleda zabavno i zanimljivo. Ali ne dovoljno zanimljivo da bih napravio nalog na Nazibook-u samo zbog ovoga. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Probaću ovo malo kasnije večeras. Artstyle je jako ružan, barem meni, no igra djeluje fino iz onoga što sam pročitao. Mene je Journeys pošteno smorio. Vidjećemo da li će isto biti i sa ovime.
    A vašu recenziju Dragon Age dvojke jedva čekam da pročitam! Demo mi je vratio nadu da bi igra mogla da ispadne dobro na kraju ali od kako je izašla malo šta dobrog o njoj sam čuo od igrača. Čak je i provjereni BW fanbojevi žešće kritikuju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ladno sam dobio iteme vezane za Jade Empire i Dead Space 2 (Sir Isac's Helmet, Death Mask's mask i slično), ali ništa za npr. NWN ili Kotor...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!