4. ožu 2011.

Homefront se štampa, novi multiplayer video

THQ Inc. danas je najavio da je Homefront, novi FPS koji razvija Kaos Studios®, projurio gold oznaku i otišao na umnožavanje. Očekuje se da će se ovaj naslov u prodaji pojaviti 15. marta. Danny Bilson iz THQ je izjavio da se nadaju da će ovo biti najuspešnija originalna franšiza koju je ta izdavčka kuća lansirala. On dodaje da je tim Kaos u prethodne tri godine uložio mnogo znanja i truda na stvaranje jedinstvene akcione igre koja će igračima doneti neprevaziđeno iskustvo i stotine sati igranja na internetu.



THQ već sada unapred priprema stotine posvećenih servera širom svetske mreže, kako bi zvaničan početak zabave protekao neometano i bez tehničkih problema. Drew Como, direktor za infrastrukturu u kući THQ, izjavio je da će i PC i konzolne verzije igre imati podršku za dedicated servere koji primaju do 32 igrača odjednom. Njima će biti dostupne ogromne mape a vozilima, pešadijom, i bespilotnim letelicama, pa se očekuje a će Homefront bukvalno počistiti konkurenciju koja nema podšku za posvećene servere.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. AaaaaaaAAaaaAA!!!! Ovo nije normalno! :D
    15. mart... brojim dane :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Колико сам чуо, ово би требало да буде слично игри Frontlines, што је добро. Они дронови су ми остали у сећању.

    OdgovoriIzbriši
  3. Da dodam najbitnije stavke koje fale :D

    1) Preorder igre na Steamu automatski uključuje i kopiju igre Metro 2033, specijalan Homefront šeširčić za igru Team Fortress 2 i još neko minijaturno čudo od oružja koje leti, puca itd.

    2) Homefront će kao zaštitu koristiti VAC.

    3) Radnja igre nema nikakve veze sa Drugim Sveckim ratom :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!