5. ožu 2011.

Vikend popusti, 5-6. mart 2011.

Konačno smo zagazili u još jedan vikend prepun slatke neodlučnosti. Previše izvrsnih igara je na sniženju, te će mnogi koji su se nameračili na kupovinu morati da prave kompromise. Na moju veliku sreću, skoro sve naslove iz preseka skupova "na popustu" i "odlična igra" već posedujem, te ću samo posmatrati iz prikrajka.


Steam otvara kolumnu odličnom ponudom. Braid košta svega 2.70 evra, tako da, ako ga do sada niste već kupili, više nemate izgovor. Prvi Spellforce sa proširenjima košta četiri i po evra, a drugi (takođe sa proširenjima) deset. Mene lično ova mešavina strategije i RPG-a nije oduševila, ali nikako ne bih mogao da kažem da su loše igre. S druge strade, Amnesia: The Dark Descent me jeste oduševila, a cena joj je snižena na sedam i po evra. Ako volite mainstream igre (u najpogrdnijem mogućem smislu) Ubisoft je za vas spremio paket od četiri naslova - Assassin's Creed: Director's Cut Edition, Call of Juarez: Bound in Blood, Far Cry 2: Fortune's Edition i Rainbow Six: Vegas 2 - po ceni od trinaest evra. Cena je svakako odlična, pod uslovom da volite... takve stvari. Pored toga, ovih dana je izašlo nekoliko igara koje su dospele do finala ovogodišnjeg IGF-a, kao što su B.U.T.T.O.N, Dinner Date i Bit.Trip Runner. Cene jesu niske, ali snižene su za svega 10%, te ako ste lovac na popuste, možete da ih zaobiđete.


Good Old Games izgleda vrši blage promene poslovnog modela - bez obzira na to da li kupujete ceo paket ili pojedinačne igre, ostvarujete 40% popusta. Ovog puta su na meniju četrnaest naslova iz kataloga Kalypso Media - Commandos Ammo Pack, Commandos 2+3, Constructor, Mob Rule, Creatures Exodus, Creatures Village, Creatures: The Albian Years, Expendable, Imprerial Glory, Incoming + Incoming Forces, Patrician 1+2, Port Royale, Praetorians i Tropico Reloaded. Cena celog paketa iznosi šezdeset i dva dolara, dok se cene pojedinačnih igara kreću od tri i po do šest dolara. Paket kao celina nije baš sjajan, ali mogu se probrati određeni biseri.


Ponuda na Impulse-u mogla bi da obraduje ljubitelje avantura. Za malo manje od četiri dolara možete kupiti Darkness Within, a za pet Darkness Within 2 ili Dark Fall 3. Ako ste baš raspoloženi za trošenje, paket od tri Atlantis igre košta dvadeset dolara. Pored avantura, tu su East India Company Collection po ceni od četiri i po dolara, kao i Sail Simulator 2010, koji košta sedam i po.

Ako tamanite grand strategy naslove, skoknite do GamersGate-a. Hearts of Iron 3 prodaje se za svega šest dolara, a za iste pare možete kupiti i proširenje Semper Fi. Pored njih, tu su Just Cause 2 po ceni od petnaest dolara, MotoGP 08 za deset, kao i Pyroblazer i Vizati za po dva i po.


Na kraju, PopCap Games organizuje veliku rasprodaju. Naime, do sedmog marta možete da kupite sve njihove igre (tačno pedeset i jedan naslov), po tričavoj ceni od sto dolara. Velike su pare u pitanju, ali pomislite samo na sve te sate zabušavanja na poslu koje će vam olakšati. Razgledanje i kupovinu paketa možete obaviti na ovoj stranici.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Kao što možete da vidite, ponuda je odlična, te će se za svakoga naći po nešto. Ako odlučite da se počastite nečime, javite nam šta ste kupili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!