7. ožu 2011.

Kingdoms of Amalur: Reckoning, nove slike

EA je objavio sedam novih slika iz igre Kingdoms of Amalur: Reckoning. Posredi je akcioni RPG čiji su svet osmislili nagrađivani pisac R.A. Salvatore i Todd McFarlane, autor stripa Spawn. Dok je prvi poznat po svojoj sposobnosti da proizvede veoma kvalitetan toalet papir sa Forgotten Realms žigom, potonjem je stvaranje protagoniste pomenutog stripa najveći poduhvat.










Zvučna imena autora obećavaju "originalno" i "novo" okruženje. Pored toga, u saopštenju za štampu piše da će ova igra doneti nešto što nikada nismo videli u RPG žanru - "brzu akciju sa tečnim kontrolama". Uh...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Igra deluje kao neki genericki pos! Prvi skrinovi, a oni samo prikazuju makljanje. Za ovo gajim isti stepen odusevljenja kao za Dungeon Siege 3 i Diablo 3, tj. nikakav!

    OdgovoriIzbriši
  2. Gospode, koliko antitalenata je uključeno u razvoj ove igre. Salvatoreu bi trebalo zabraniti da ikada u životu napiše više od tri rečenice. Svet bi tada bio mnogo lepše mesto za život. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. "veoma kvalitetan toalet papir sa Forggoten Realms žigom"
    WIN!

    Ketchua je zaboravio da pomene najljepše od svega. Ken LOLston je lead designer! Sa njime na čelu ovo "brza akcija sa tečnim kontrolama" je jedino što se može i očekivati.
    Za ovog McFarlane lika i njegove stripove prvi puta sam čuo kad su najavili KoA. Ako je on odgovoran za to što slike iz igre izgledaju ko da su iz nekog korejskog f2p MMORPG-a onda kontam da je i bolje što nisam čuo za njega.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!