7. ožu 2011.

Najavljena igra Steel Legions

Razvojni tim Splitscreen Studios iz Hamburga najavljuje skoro objavljivanje 3D browser igre po imenu Steel Legions. U alternativnoj istoriji čelik, para i nafta postali su glavne sirovine za vojnu industriju. Ogromni mehanički kolosi, teški po nekoliko tona, čine osnovu armija četiri sukobljene strane. Ovim mašinama upravlja desetine ljudi, a za njihovu izgradnju i pokretanje potrebne su sirovine kojih je sve manje.


Igra omogućava iskorištenje terena u taktičke svrhe, pa će tako jedinice na uzvišenju imati veći domet, dok će krateri pružati dodatnu zaštitu. Na mapama će biti prisutni i kanjoni, mostovi, zgrade, te nepokretno naoružanje i odbrambene kule. Autori obećavaju i brze i dinamične PvP misije i mogućnost prilagođavanja sopstvenih jedinica. Igrači će moći da zamene šasiju, pogonski mehanizam, oklop ili osnovno i pomoćno naoružanje svojih kolosa.



Mehanika igre zasniva se na jednostavnom upravljanju i velikoj slobodi za izvršenje zadataka. U početku će biti dostupna samo na engleskom jeziku, a radi se i na dodatnim lokalizacijama.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Ovo mozda nece biti lose... sta vise zvuci veoma obecavajuce

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!