7. ožu 2011.

A Valley without Wind, novi video

Dostupan je šesti po redu pre-alpha video koji prkazuje proceduralnu igru smeštenu u postapokaliptičnu budućnost, u kojoj je cilj preživeti i istražiti nov svet. Ovaj put u mogućnosti smo da vidimo kako izgleda mapa proceduralno generisanih zona kroz koje se igrač kreće, te neke nove magije, a autori najavljuju da će uskoro biti prikazan i multiplayer.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Ne zelim nikoga da uvredim, ali meni ovo deluje kao tezak shit! Indie igre su neophodne, ali samo ako ispadnu kao Braid, Plants vs Zombies, Machinarium, Amnesia, World of Goo, Minecraft, What makes you thick.. Te igre unapredjuju gaming industriju sa svojim idejama, ali ne izgledaju uopste anahrono i neprimereno danasnjim standardima. Sve sto sam video u vezi ove 'igre' deluje debilno i out of place, and space.. Moje misljenje..

    OdgovoriIzbriši
  2. Heh, ko zna kako je Minecraft izgledao na snimcima u pre-alpha fazi... ni sad ne *izgleda* mnogo bolje, ali mu to ne smeta da bude zabavan. Ne kažem da će igra obavezno biti dobra, samo da ne treba suditi o njoj unapred.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!