5. tra 2011.

Black Mirror 3 demo

Cranberry Production i dtp entertainment objavili su demonstracionu verziju igre Black Mirror 3. Još jedan nesuvisli nastavak Black Mirror sage će se dvadeset drugog aprila naći na policama u pojedinim zemljama Evrope, te očekujemo da će se otprilike u isto vreme pojaviti i kod digitalnih distributera.


Demo teži malo preko 800 MB, a može se preuzeti sa ove adrese. Obuhvata prvo poglavlje igre, a ako je verovati "ljudima sa interneta", može da se odigra za četrdesetak minuta.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Ketchua, otkud toliki negativni naboj prema BM-u? Drugi dio je bio sasvim ok, ako treci bude na tom nivou bice solidna igra.

    OdgovoriIzbriši
  2. Drugi deo je bio sasvim ok po pitanju dizajna. Bio je udoban i okrenut igraču, premda su zagonetke bile prelake za moj ukus.

    Ono što je meni trn u oku je scenario. Ne mislim samo na drugi deo, već i na prvi. I ne samo zato što su bespotrebno razvukli priču kao creva, te još uvek nema smislenog razrešenja (navodno će ga biti u BM3), ili zato što ne umeju lepo da napišu likove. Najviše mi smeta što uporno neće da se odluče da li Gordonovi pate od nasledne mentalne bolesti, ili se stvarno radi o prokletstvu. Kako je to centralni motiv priče, scenario u celosti pati zbog ovoga, postaje neuverljiv.

    Ako hoćeš detaljnije mišljenje o BM2, baci pogled na našu recenziju:
    http://www.igrorama.com/2010/05/black-mirror-2.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Е па видиш, ја не мислим тако. Можда мало пропуста у сценарију, попут мало више разраде у односу на ону женску (заборавио сам како се зове), али у принципу то је то. Не него загонетке треба да су такве да заглавим месец дана на једном месту. Или да одмах трчим на интернет. :(


    И средите ово коментарисање, полудећу више. Треба сто пута да кликнем "пошаљи коментар", па после тога ми заглави или обрише поруку. Икс пута ми то убије вољу да коментаришем у старту.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!