30. tra 2011.

Igrorama nagrađuje verne čitaoce...

Već ste navikli da krajem svakog meseca poklonimo jednu igru nekom od naših vernih čitalaca ili čitateljki. Sve što je potrebno da učinite da biste učestvovali u izvlačenju jeste da napišete pet ili više komentara u toku prethodnog meseca, s tim da je obavezno da se uvek prijavite svojim google nalogom. Koju igru poklanjamo danas i jeste li je baš vi dobili? Pogledajmo!

Igru za protekli mesec poklanjamo danas iz prostog razloga što je sutra prvi maj, pa znajući da je većina naših čitalaca poreklom sa Balkanskog poluostrva, pretpostavljamo da neće provesti taj dan uz svoje monitore. Ipak, jedan dan manje za komentarisanje nikako ne znači da niste imali dovoljno vremena da se raspišete. U aprilu je čak 15 vas uspelo da napiše pet ili više komentara, koristeći svoje google naloge za pisanje utisaka, zamerki, predloga i hvalospeva kući Bioware.


Ovomesečni poklon je igra Flatout 2, a srećni dobitnik će moći da je igra na Steamu, ili ako je već ima, da je prosledi nekom poznaniku.Ko će biti u prilici da zaigra (ili nekom prosledi) ovu suludu vožnju? Petnaest vernih čitalaca koji su napisali pet ili više komentara tokom aprila su (redom kako su dostigli brojku 5):

eXecutioner, Li Mun, Danilo S, Vulee, The Duke, Milos, Astaroth, Chat, Igor, Wolf, Jovanovic, Gunther, Ogisha, Batistuta i Skylight;

A Flatout 2 će u svom Steam profilu izlistati...Li Mun, ostavi e-mail adresu da ti pošaljemo nagradu. Ne brini, obrisaćemo komentar koji je sadrži čim je zapišemo, kako spameri ne bi počeli da te smaraju (više nego inače). Nadamo se da već nemaš ovu igru na mreži Steam, a ako je imaš, verujemo da imaš i kome da je proslediš.

Svima ostalima zahvaljujemo se na vernosti i druženju. Pozivamo vas da i dalje posećujete blog Igrorama i pišete komentare, a do sad ste sigurno to shvatili - nagrada će biti još!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Cestitam dobitniku! Stvarno vam je ovo super stvar razmisljam da i ja pocnem da pisem sa google nalogom samo me mrzi da sredim profil a glupavo mi da pise da nije dostupan kad neko klikne na nadimak....

    OdgovoriIzbriši
  2. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. e-mail zapisan, igra će biti poslata uskoro.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!