30. tra 2011.

Vikend popusti, 30. april - 1. maj 2011.

Praznik rada je pred nama, a običaj nalaže da ga proslavimo u neradu. Ako volite da poštujete običaje, ali niste raspoloženi da izazovete šumski požar roštiljajući na obližnjoj zelenoj površini, imamo rešenje za vas. Ovonedeljnu ponudu čine malobrojni, ali probrani naslovi.


Na Steam-u je u centru pažnje promocija predstojećeg proširenja za Mount & Blade. Tim povodom,  cene prethodnih igara snižene su za 80%. Osnovni Mount & Blade stoga košta četiri evra, dok Warband košta pet. Za šesnaest evra, možete ih uzeti obe, u paketu sa novim proširenjem. Van ove promocije, čeka vas Sol Survivor po ceni od četiri i po evra, što je upola jeftinije nego inače.

Sol Survivor

Good Old Games organizovao je rasprodaju igara iz JoWood kataloga (da hoću da teram šegu sa tuđom nesrećom, rekao bih "posthumnu rasprodaju"). U ponudi je trinaest naslova - Alien Nations, Aquanox, Aquanox 2: Revelation, Chaser, Dark Fall: The Journal, Dark Fall 2: Lights Out, Gothic 2 Gold, The Guild: Gold, The Nations: Gold, Neighbours From Hell Compilation, Painkiller Black, Panzer Elite i Spellforce Platinum. Cena paketa je dvadeset i pet dolara, što je 75% jeftinije od kupovine ovih igara u normalnim uslovima. Cene pojedinačnih igara snižene su za 60%, te variraju od dva i po do četiri dolara.

Na Impulse-u je ponuda slaba, a prosek popravljaju jedino Arsenal of Democracy i Spellforce Platinum, svaki za po pet dolara.

Poluoživljeni The Adventure Shop nudi Runaway: A Twist of Fate za dvadeset, kao i Runaway: The Dream of The Turtle za deset dolara. Pored ovoga, tu je i našminkana verzija igre Sherlock Holmes: The Awakened po ceni od deset dolara.

Runaway: A Twist of Fate

GamersGate na sniženju ove nedelje uglavnom drži starije naslove, kao što su Beyond Divinity, Praetorians i Patrician 3, koji se prodaju za po pet dolara. Ako je ovo previše staro za vaš ukus, za iste pare možete uzeti Tropico 3. Knights of Honor i Tropico Reloaded koštaju po dva i po dolara, a The King's Crusade dvanaest.

Direct2Drive u prvi plan gura rasprodaju Activision igara, kao što su Blur (10$), Singularity (15$) i Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Cena ovih naslova upola je niža nego inače. Pored toga, supertajna rasprodaja koju je Walker otkrio prošle nedelje i dalje traje. Dostupni su Tropico Reloaded ili Oddworld: Abe's Exoddus, svaki za po dva i po dolara, zatim Delta Force 2, X-Com Complete, Torchlight ili Civilization 3 Complete za po pet, te Broken Sword: The Sleeping Dragon za šest. Ako imate deset dolara pri sebi, čeka vas mali milion skrivenih igara na sniženju - Disciples 2 Gold, Hitman: Blood Money, The Witcher Enhanced Edition, Pathologic, Alien Breed: Impact, Bionic Commando Rearmed, Ceville, FlatOut 2, Al Emmo, Velvet Assassin, F.E.A.R., Safecracker, The Scourge Project, Imperium Romanum, Medieval 2: Total War... Na kraju, posećivanjem linka koji se nalazi u vrhu sekcije "preporučujemo" na Igrorama blogu (dole desno) možete dobiti kupon koji snižava cenu bilo koje igre na D2D za 15%, čak i ako se ona već nalazi na sniženju.

Singularity, sa "jat"

Na DotEmu možete pazariti trilogiju Gobliiins ili igru Raptor: Call of the Shadows za po dva i po evra, te Red Baron History za četiri i po. 

To bi ukratko bile naše preporuke. Ako odlučite da častite sebe i proširite svoju kolekciju, javite nam šta ste kupili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Imate na GameStop-u Portal 2 za skoro upola zene, mislim da je 30$

    OdgovoriIzbriši
  2. Evo linka za Portal 2 http://bit.ly/lw8iA9
    Zanimljivo je kako fizicka distribucija igara propada... Portal2 disk - $29.99, Portal2 digital - $49.99. Znaci, rezanje na disk, stampanje slike, izrada kutije, trasport po svetu, % preprodavcima... igru cine znacajno jeftinijom nego da je samo stave na servere :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ^ Treba održavati te servere za milione ljudi koji mogu da skidaju igru kada god žele.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!