14. tra 2011.

Kingdoms of Amalur: Reckoning, novi video

EA nikad ne rizikuje, pa je tako i za svoj "open world RPG" Kingdoms of Amalur: Reckoning unajmila poznato ime epske fantastike zasnovane na stonim RPG igrama - R. A. Salvatore. To što lik piše limunadice koje znaju ljudima da smuče igranje i knjige istovremeno (probajte da pročitate Pool Of Radiance roman) izgleda nije prepreka da mu se poveri stvaranje čitavog jednog sveta. Nadam se da dijalozi neće imati "točkić". Igra stiže 2012, ako ne zakasni ili bude otkazana.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. Auuu kakva konzolaska krljacina

    OdgovoriIzbriši
  2. MMORPG? Ово је синглплејер игра. Можда знаш нешто што ја не знам али колико ја знам ово је синглплејер игра.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uh, previd prilikom pisanja vesti. Ispraviću odmah, nije MMO već samo RPG.

    Al' poenta je ista, natrpali su 5-6 poznatih imena, predvodi ih autor Morrowinda i Obliviona Ken Rolston, i nadaju se da će da uzmu pare na poznatu žvaku...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ha! EA i njihovi RPG igre. Čuo sam da se Dragon Age 2 toliko očajno prodavao da su poklanjali uz ME2 uz njega ne bi li ga neko kupio. Žao mi je što uništiše Bioware ali za ovakvu igru u kojoj prvo govore o tome kakve su ljude nabavili da je prave, a od igre vidimo samo gomilu nabacanih kadrova, nemam ni najmanju trunku emocije.

    OdgovoriIzbriši
  5. Meh, not interested!!

    OdgovoriIzbriši
  6. @Jovanovic:
    Ne baš, štaviše, DA2 je prešao milion prodatih kopija u roku od dve nedelje, što je brže od DA:O.
    Razlog bandlovanja ME2 je povećavanje ME3 hajpa (barem po nekoj mojoj logici).

    OdgovoriIzbriši
  7. Minut i tridesetak sekundi klanja i neizdržljivog šarenila.:( Ne mogu da zamislim sebe kako igram ovu igru kada mi i trejler izaziva glavobolju. Da su barem našli nekoga normalnog da radi na ovome pa bi bilo "prihvatljivo" da njegovo ime bude najvažniji deo trejlera.

    @Vulee
    Ne. Praktično kleče na nogama i mole ljude da kupe DA2.

    OdgovoriIzbriši
  8. Mda, zato što su pre par godina bundlovali KOTOR uz Jade Empire koji je jedva prodao 500k kopija.
    /sarcasm

    OdgovoriIzbriši
  9. @ Vulee, pa DA2 se prodao u prvoj nedelji na slavu DAO. Posle kad su ljudi videli kakva je igra zapravo, stala je i kupovina. DAO se prodavao sasvim solidno dugo pošto je pušten u prodaju.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ko to kaže da je stala?
    I da, jedini kredibilan izvor jesu developer/izdavač igre, ostalima ič ne verujem.
    Ne vidim zašto bi se prodavao isključivo zbog stare slave, pogotovo jer su developeri redovno izbacivali informacije o promenama u odnosu na DAO, i svako kome se te promene nisu dopale je imao fore da batali kupovinu.

    But this is waaaay off-topic...

    OdgovoriIzbriši
  11. Prije pet ili šest godina bio bih oduševljen time što Ken Rolston stoji iza igre. Ali onda je došao Oblivion i on je zauvjek izgubio moje povjerenje. Danas je on najbolji dokaz da će ovo biti jedna užasna igra. Ovo je prije svega RUŽNO. Nabavili su nekog priznatog autora stripova a sve u igri izgleda kao da je izvučenoi iz nekog besplatnog korejskog MMOa.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!