14. tra 2011.

Risen 2: Dark Waters, prvi video

Pyranha Bytes nas neprijatno iznenađuje prilično jadnim "cinematic trailer-om" kojem nedostaje svežine, napetosti, drhtavih ruku i pogleda neverice dok se kubura okreće kud ne treba... Važno je da na kraju stoji oznaka PS3 i X360 uz PC, te da se ne vidi ni kap krvi. Živelo zaglupljavanje igara i dobra zarada koju donosi autorima. Risen 2 brišem sa liste očekivanih igara... za sad.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Baš sam se razočarao. Kad sam video prve slike i koncept za igru, namirisao sam to da će xboxovati igru (nešto kao fable možda). Izgleda da im uspeh Risen-a na PC ništa nije značio dok im je neuspeh na Xboxu bio težak udarac. Samo nek oni ugađaju konzolašima i završiće kao i jowood posle gothic 4, bez prebijene pare. Možda prerano paničim ali izgleda da ipak nećemo videti dobru gothic, kao što je bio prvi Risen, ikada više. :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Bice ovo dobro. Znaju nemci sta rade, ako je iko iskusan u pravljenju takvih igara , to je Pyranha Bytes.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pyranha Bytes је један од ретких развојних тимова данас за које сам сигуран да неће заглупити своју игру. Можда у нечему погреше са наставком али неће бити ништа лакши или једноставнији од првог дела! Ако ми се нешто не свиђа у вези овог трејлера онда је то невероватна визуелна сличност са другим и трећим делом Fable серијала. Вероватно је тако јер желе да привуку играче са конзола, ни најмање не верујем да ће игра у било чему личити на Fable. А то што нема литара крви у трејлеру ми се свиђа, превише је било насиља, голотиње и лажног "maturenessa" у играма у последњих пар година.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prva igra je bila cist prosek, pet koplja iza Gothic dvojke, a od ovoga ne ocekujem nista posebno. Trejler je ocaj zivi..

    OdgovoriIzbriši
  5. Prilično loš trejler. Odmah se vidi kome žele da prodaju ovu igru. Risen je ispao solidno(i ja mislim da je bio mnogo slabiji od G2 ali to nikako ne znači da je bio loš) jer je razvijan za PC a potpuno drugi tim je odradio port za Xbox. Nastavak se radi za konzolaše a svi znamo šta to znači.:(

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne pada mi na pamet da ih otpišem zbog lošeg trailera. Ovi cinematic traileri su danas standard za svaku veću igru. Naravno da PB nema na raspolaganju budžet za neki uber trailer kao neke igre koje izdaju Activision ili EA pa ne treba ni očekivati takav trailer. Ovi traileri na kraju i ne znače ništa i ne govore ništa o igri.
    Prvi Risen je bio jako dobar. Nisu imali prevelike ambicije, htjeli su samo dobar i funkcionalan klon Gothica i u tome su uspjeli što se mene tiče. Za drugi dio vjerujem da će biti još bolji. PB je zaslužio moje povjerenje.

    OdgovoriIzbriši
  7. Danas se svi ulizuju konzolašima. Ne mora to odmah da znači da će igra biti loša! Piranha Bytes još uvek nije napravio lošu igru. Čak ni Gothic 3 nije bio loš.;) Ja se nadam da će Risen 2 biti odličan!

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni je i dalje nelogično ulizivanje konzolašima, pa lakše je portovati na xbox nego odatle na PC.
    Izgleda ok za sada...ali videćemo.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!