30. tra 2011.

Najavljena igra Avadon

Spiderweb Software, nezavisni razvojni tim posvećen stvaranju zabavnih RPG igara za Mac i PC, najavio je da će uskoro objaviti igru Avadon: The Black Fortress, duhovni nastavak naslova Exile, Geneforge i Avernum. Igra donosi oko 40 sati istraživanja, rešavanja zadataka i borbe sa raznolikim neprijateljima. Autori obećavaju i dosta detalja koji život znače, poput magičnih artifekata, odluka koje nose značajne posledice i sličnih zanimljivosti.







Igra deluje zanimljivo, ali videćemo ko će osim najposvećenijih ljubitelja RPG-a biti spreman da uloži 25 dolara u nju. Srećom, biće dostupan i demo, pa neće biti potrebe da se kupuje na neviđeno.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Vogel mora da uradi nešto sa cenama svojih igara. 25 dolara i prilično sam siguran da neće spuštati cenu. Bar ne u skorije vreme. Ovo ne vredi toliko.

    OdgovoriIzbriši
  2. Do sada nisam bio preterano zainteresovan za Vogelove igre, ali u jednoj recenziji za Avadon pročitah kako je svet dobro urađen, i kako se Vogel ugledao na BioWare igre kada je dizajnirao pratioce protagoniste. Will try the demo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Izbacili su Ultima VI grafiku i ubacili su normalan interfejs. Napreduju!:D

    OdgovoriIzbriši
  4. Izašao je demo.
    ftp://ftp.spiderwebsoftware.com/win/AvadonDemo.exe

    Da vidimo da li će biti nešto od ovoga...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!