5. svi 2011.

Mass Effect 3, nove slike

Koncept

Liara je plakala... mora da je saznala za Shepa i Jack!

Samo te dve slike su nam stigle danas. Verovatno je reč o umiljavanju igračima zbog odlaganja ME3 za 2012. godinu.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

22 komentara:

  1. http://www.rockpapershotgun.com/2011/05/05/mass-effect-3-aimed-at-larger-audiences/
    :(
    Ne znam čak ni kako je moguće dalje uprostiti ME u odnosu na drugi deo a da uopšte zadrži RPG elemente?!

    OdgovoriIzbriši
  2. Heh, kako :)
    Uvek postoji način da se nešto pokvari...

    OdgovoriIzbriši
  3. Постоји мали милион начина да се тројка додатно симплификује: могу потпуно да избаце скилове и левеловање, могу да избаце паузу, могу да или потпуно избаце контролисање сабораца или да га сведу на подешавање пар опција за њихово понашање у борби, могу да избаце скупљање ресурса... За све то могу да нађу неко блесаво оправдање како то уствари побољшава игру.

    OdgovoriIzbriši
  4. dvojka vec bila opasno sumnjiva sa onim humanriperom... srecom tek na kraju a i separd je unistio prokletinju, al ako riper postane dzust anoder npc, to je prvi korak da se napravi dragonejdzdva i da se prica spusti na siriussem nivo poin end sutaj...

    OdgovoriIzbriši
  5. Ha! Uprostiće igru. Znači oni svi žele da stupi fat CoD kids igraju njihove igre. Blago nama. Kad samo pomislim da sam se ponadao da su se opametili, te pomerili igru za 2012, kako bi je doradili, uvidevši greške posle propasti zvane DA2. al sam ja naivan xD. Taj EA je stvarno čisto zlo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sad sam video čemu ta priča o "većoj publici".
    ME3 će se pojaviti i na handheld platformama! Verovatno je na to mislio kada je pominjao veću publiku.
    Crisis averted. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovo što je Riccitiello rekao daje fino objašnjenje za odlaganje igre. Sjećate se da su iz BioWarea rekli da će vratiti dosta RPG elemenata koje su izbacili u drugom dijelu. Vjerovatno su počeli da razvijaju igru u tom smjeru ali to se nije svidjelo njihovim gazdama iz EA. EA donosi odluke a njih interesiraju samo pare. ME2 je prodao više od prvog i dijela i prošao je primjetno bolje kod korumpirane kritike tako da EA želi da nastave u tom pravcu. Znači, BioWare ima dodatno vrijeme da maksimalno uprosti igru i napravi Gears of War sa dijalozima.

    OdgovoriIzbriši
  8. Odložili su igru, kako bi isecali elemente?
    Does not compute.
    DA2 je bio takav kakav je zbog manjka vremena, vidi se da im nije trebalo mnogo vremena da iseckaju par stvari.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne moraš da izigravaš njihovog glasnogovornika druže. Rekao sam što ja mislim da je se desilo ovdje. Razvijali su igru u smjeru prvog dijela, EA nije bio zadovoljan time jer žele igru za casual publiku, igra je odložena da bi je prepravili u ono što EA želi.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ne izigravam njihovog glasnogovornika, već smatram da nije logično odlagati igru (i samim tim trošiti više para na nju) kako bi je samo pojednostavili.
    Možda grešim, ali više bih voleo da ukažeš na moju grešku u razmišljanju nego da me odmah proglašavaš nekim glasnogovornikom. Mene baš briga da li će pojednostaviti borbeni sistem ili ne, jer me naviše zanima priča i sam završetak trilogije. Što se mene tiče, mogu da iskopiraju borbeni sistem iz GoW-a, biće mi svejedno.

    OdgovoriIzbriši
  11. Nemoj ti nama, Vulee, nisam... znamo mi dobro ko te be placa...

    OdgovoriIzbriši
  12. Ma ne moraju da me plaćaju, dovoljno je da mi šalju igre free-of-charge. :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Vuleta niko ne plaća.:) On je samo fanboj(i to ona najgora vrsta fanboja).
    Enivej, mislim da posle ME2 svi znamo šta Bioware i EA žele da naprave od ovog serijala. Meni ne smeta, mislim da je ME2 bio zabavna konzolaška pucačina sa trunčicom RPG-a. Dobra limunadica ili igra za jednokratnu upotrebu, kako vam više odgovara. Prvi ME je mogao biti dobar početak da su želeli da od serijala naprave nešto bolje. Nisu to želeli i to me ne pogađa previše.:)

    OdgovoriIzbriši
  14. "In a presentation by Lead Gameplay Designer Christina Norman, at the Game Developer's Conference in March 2010, titled Where Did My Inventory Go? Refining Gameplay in Mass Effect 2, Norman outlined her goals for Mass Effect 3. These included richer RPG features, more combat options and more complex enemies."

    Što se tiče konkretno RPG elemenata, našao sam samo ovaj članak:

    "Mass Effect 3 features larger skill trees that offer a greater degree of freedom when it comes to choosing skills. Whereas Mass Effect 2 offered a choice of two evolved versions of a power upon reaching Rank 4, Mass Effect 3 grants the ability to evolve powers multiple times."

    Ne verujem da će ME3 biti značajno pojednostavljen, ipak je razlika između DA:O i DA2 drastična, dok je ceo ME serijal akcioni RPG.

    OdgovoriIzbriši
  15. ^ To, kada neko iz tima kaže da rade na obogaćivanju elemenata, to se uzme zdravo za gotovo. A kada neki biznismen govori INVESTITORIMA I AKCIONARIMA (nema bold-a :D) da će maksimizovati profit od ME3, ljudi predviđaju apokalipsu. :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Zapravo ima bolda. Samo stavi reč u html bold tag - umesto forumskog [] koristi <>.

    OdgovoriIzbriši
  17. Tako znači. Cool.
    Ne bi bilo loše da dodate to u FAQ. ;)

    OdgovoriIzbriši
  18. Dobra ideja. Ali dok to ne učinimo, znajte da isto važi i za iskošena slova - malo i unutar <> ispred reči, pa još jedno /i unutar <> iza i dobije se reč ispisana iskošenim slovima.

    OdgovoriIzbriši
  19. Вуле, људи реагују на тај начин зато што су бизнисмени ти који доносе одлуке. Није Dragon Age 2 испао онако зато што је Бајо хтео да га направи таквог. Верујем да би смо добили још бољи RPG него што је био Origins да су они одлучивали о томе. И у овом случају на крају није битно шта би они желели и шта они мисле.
    Може трећи део драстично да се симплификује. Могу да избаце све оно што сам раније набројао и оставе само дијалоге и шутер.

    OdgovoriIzbriši
  20. Mogu i dijaloge da pojednostave u animirane sekevence... xD

    OdgovoriIzbriši
  21. A shooter mogu da pretvore u rhyhtm game i onda su pojednostavili do daske :D mada kad razmislim radije bih igrao rhythm game-RPG nego shooter-fejkRPG

    OdgovoriIzbriši
  22. "Није Dragon Age 2 испао онако зато што је Бајо хтео да га направи таквог."
    Moguće, ali Bajo je bio prilično transparentan kada se ticalo promena u DA2. Pre nego što je igra izašla, znali smo tačno šta će imati, a šta ne. Zbog toga, kada kažu da će dodati još RPG elemenata, ja im verujem.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!