16. svi 2011.

Najavljena igra Death and the Fly

Interplay, izdavačka kuća koja je svojevremeno žarila i palila tržištem PC igara i objavila neprevaziđene hitove tada malih timova poput Bioware, Blizzard ili Volition, sada vodi program za nezavisne autore koji omogućava talentovanim pojedincima i timovima da se lakše probiju do potencijalnih igrača. Jedna od nada ovog projekta jeste igra Death and the Fly.





Posredi je logička platforma sa gotskom atmosferom, u kojoj će igrači moći da vode smrt i muvu. Oba lika poseduju brojne veštine uz čiju pomoć će uspeti da reše različite logičke i prostorne zadatke, a pominje se i jedinstvena veština "preskoči deonicu", koju je tražila publika usled velike težine pojedinih nivoa. Ovaj naslov očekuje se 20. maja. 
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Time left: 44 sec
    :(
    Kako mrzim kada veštački nabijaju težinu sa bezveznim vremenskim ograničenjima. Ništa ne može da upropasti ovakvu igru kao to.:(
    Nadam se da će ovo ipak ispasti dobro, sviđa mi se kako izgleda a Interplay-ju treba nova uspešna igra.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo mi vizuelno dosta liči na igre koje je Shiny nekada pravio. Najviše liči na nekakvu darkersku verziju Džima ali i neke njihove 3D igre su imale sličan stil.:)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!