14. svi 2011.

Vikend popusti, 14-15. maj 2011.

Novi vikend - novi popusti. Vreme je za još jedan "sniženo, a vredno pomena" članak. Ovog puta su na slatke muke stavljeni ponajviše ljubitelji strategija. Spremite kartice, pa da počnemo.

Steam je u prvi plan stavio rasprodaju Serious Sam naslova. The First Encounter (HD) košta tri i po, a The Second Encounter (HD) četiri evra. Za deset evra ih možete uzeti u paketu, zajedno sa starim, "ružnim" verzijama. Van ove ponude, tu su Hearts of Iron 2 i Arsenal of Democracy za po četiri evra, kao i Hearts of Iron 3 i njegovo proširenje, Semper Fi, za po šest. Na kraju, za sedam i po evra možete kupiti fantastični SpaceChem.

Najozbiljniji Sem

Good Old Games nudi paket Activision RPG-ova. Bez obzira na to da li uzimate ceo paket, ili pojedinačne igre, popust iznosi 30%. U ponudi su Arcanum, Betrayal at Krondor (koji sadrži i Betrayal in Antara), Return to Krondor i Vampire: The Masquerade - Redemption. Cena pojedinačnih igara je četiri dolara i dvadeset centi, a paket košta sedamnaest.

Na Impusle-u vas čeka Grotesque Tactics po ceni od pet dolara, kao i Supreme Commander Gold po ceni od deset. Pored njih, tu su Gothic 2 Gold za sedam i po, te Gothic 3 GoTY za deset.

Groteskne taktike

GamersGate je ovog puta posebno ponosan na rasprodaju igara iz 1C kataloga. U ponudi su King's Bounty: The Legend, Space Rangers i Pathologic za po tri, te Cryostasis i Necrovision u paketu za četiri i po, koliko košta i Space Rangers 2. Slede Hard Truck Apocalypse i Men of War za po pet, A Farewell to Dragons, King's Bounty: Armored Princess, UFO Trilogy i King's Bounty: Crossworlds za po šest dolara. Na kraju, tu su i svi delovi Theatre of War sage, čije cene sežu od tri do devet dolara. Van ove urote protiv naših novčanika, prodaju se Hearts of Iron 3, koji košta šest dolara, kao i Revenge of The Titans, koji košta malo više od jedanaest.

Direct2Drive nastavlja po starom. Akcenat stavljaju na rasprodaju akcionih naslova koji su nama nedostupni i/ili bljutavi (khm*Bulletstorm*khm). Jedina igra koja se izdvaja, kako kvalitetom, tako i dostupnošću je Stalker: Shadow of Chernobyl, koji košta pet dolara. Ponovo nailazimo na Hearts of Iron 3, koji ponovo košta šest dolara. Takođe, Revenge of The Titans je i ovde snižen na jedanaest dolara. A na sve to možete ostvariti i dodatnih 15% popusta. Molim lepo.

Stalker

DotEmu je snizio cene određenih strateških ostvarenja za 50%. Tako Empire Earth Gold, Ground Control i Ground Control 2 koštaju po dva i po evra, dok Cossacks, Cossacks 2 i American Conquest (svaki sa svojim proširenjima) koštaju po pet evra.

Na kraju, PopCap rasprodaje zalihe iz svoje prodavnice. U ovom trenutku nude Plants vs. Zombies za AjNaprave, ali obećavaju da će popuste smenjivati na 48h, te da će se naći ponešto i za nas PC igrače. Te stoga, ako volite PopCap, izvolite pa pratite razvoj situacije.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako odlučite da pazarite nešto i proširite svoju kolekciju, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!