6. svi 2011.

Stiže igra BEEP

Kiaran Ritchie, veteran industrije koji je radio za LucasArts, Bioware i Section5, priprema se da svetu predstavi prvu igru svog nezavisnog studija. Reč je o ostvarenju po imenu BEEP, a moći će da se kupi na Steamu od 6. maja (zahvaljujući vremenskoj razlici, tek od večeras). Posredi je akciona platforma sa logičkim problemima i simuliranom fizikom. Igrač upravlja malim robotom koji ima antigravitacioni uređaj, uz pomoć kojeg može da manipuliše svim predmetima na terenu (uključujući neprijatelje).


BEEP je proizvod osamnaestomesečnog rada tri čoveka (programer, crtač i kompozitor), a predstavljen je oštrom vektorskom grafikom jedinstvenog stila, u širokoj 16:9 rezoluciji. Igra se sastoji od 24 deonice podeljene u 6 različitih okruženja, na 3 jedinstvene planete. Sakupljanjem antigravitacionog goriva na dostupnim deonicama, igrač otključava nove.













Na prvi pogled deluje zanimljivo, a dobra vest je da će prve sedmice igra biti snižena za 10%. Još ako cena na steamu ne bude 10 evra već normalno konvertovana u 7 (iz 9.99$ koliko košta na Impulse), biće još bolje.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Sviđaju mi se ovakve igrice podseća me na Season after fall http://www.swingswingsubmarine.com/games/seasons/

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!