6. svi 2011.

Troy MMORPG najavljuje beta-test

Troje? Ne, ne mislim na trojicu ili na trojance, a ponajmanje na konje trojanske, već na sukob moćnih armija cele Grčke u sukobu sa jednako moćnim gradom Trojom. Apolon, zaštitnik Trojanaca uzdigao ih je iz mrtvih, nezadovoljan ishodom rata (a za koji ishod znate jer ste čitali u Ilijadi ili gledali u filmu s Bredom Pitom). Had se nadurio jer je to protiv pravila, te je pozvao Posejdona da predvodi armiju oživljenih Grka. E tu se umešao Zevs i sve ih prebacio na ostrvo na kome će večito da se ratuju. Šta je to? To je zaplet nove MMORPG-igre koji sprema američki tim ALT1 Games. Niste čuli za njih? Nisam ni ja, ali kao podružnica korejskog MMO-izdavača verujem da imaju iskustva s ovim tipom igara


Nego, zašto ova vest i zašto baš sada? Pa, dragi moji budući Trojanci (ne mislim trojanci, nego Trojanci) i Grci (Danajci?) dana 13. maja 2010. počeće beta-test najnovijeg MMORPG-a koji se bavi trojanskim ratom. Elem, znam piše 2010. tako je stiglo u zvaničnom pismu, što samo pokazuje koliko su se uzbudili zbog velikog otvaranja. 


Trik je u tome što će beta faza trajati samo pet dana, nakon čega će razvojni tim saslušati sve što igrači imaju da kažu i zatim poboljšanu igru objaviti. Nigde ne piše da li će se igra plaćati ili ne, ali sudeći po web-sajtu i trejleru bilo bi im bolje da ne traže pare.




Oh, kvalitet je prilično dobar, grafika je fina, a poluoklopljenim devojčicama koje trče... pa videćete i sami u trejleru. Elem, igra deluje zanimljivo, ali ne vidim ništa što milion drugih freemium igara nemaju. Osim možda kočija... To bih voleo da probam, dvoboj kočijama. A vi? Jeste li za verolomne Trojnace ili za krvožedne Danajce?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!