14. lip 2011.

EA priznaje da su izgubili fanove zbog igre Dragon Age II

Sledeću izjavu dao je šef EA Games Label odseka Frenk Gibo:

"Jasno je da smo razočarani odzivom fanova, jer smo želeli da budu oduševljeni igrom kao što smo i mi bili. Ponosni smo na igru. Pokušali smo da napravimo nešto novo, ispričamo priču na nov način, promenimo sistem borbe..."

Šta je dalje rekao m'sje Gibo, čitajte u nastavku...


Varric je dizelaš - izjavio je Frenk Gibo (šalimo se, naravno)

Dakle, Frenk Gibo, veli ovako:

"Promena jeste prijala nekim fanovima. Doveli smo i nove igrače u Dragon Age franšizu. Ali, iskren da budem, izgubili smo mnogo fanova. Nisu bili zadovoljni inovacijama. Razumemo ih i slušamo ih. Razmišljajući o nastavku razvijanja franšize pokušavamo da uzmemo njihove pritužbe u obzir i pokušamo da ih ponovo uključimo u igru. Rej Muzika i Greg Zeščuk imaju duge i uspešne karijere upravo zato što su uvek bili uz fanove i razumeli šta oni žele. Videviši da se njihove inovacije nekima nisu dopale, svakako će pokušati da sledeći dizajnerski potez usaglase tome i nastave razvoj igre imajućui u vidu pritužbe."

Gospodin Gibo, takođe je izjavio nešto o multiplejeru:

"Multiplejer jeste u našem dugoročnom planu. Veliki je to poduhvat. Tehnički veoma zahtevan. Ako ćemo to da radimo, moramo ga uraditi veoma dobro, ili neće valjati uopšte. Te, u tom smislu razmišljamo o multiplejeru."

U prevodu - ćorak! Hvala gospodinu Frenku Gibou.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Ništa oni nisu naučili!:( Već sam izgubio interesovanje za TOR, DA3 što se mene tiče ne mora ni da izlazi, još samo da vidim kako će završiti ME trilogiju pa ću posle toga verovatno potpuno ignorisati BioWare i sve njihove buduće igre.

    OdgovoriIzbriši
  2. @mirko, rekao si sve sto sam ja mislio....

    OdgovoriIzbriši
  3. Naravno, pred DA3 i ME3 će da se proseru, čudi me da nisu najavili i po koji DLC pack armora ili kojekakvih nebitnih stvari.
    Imamo Witchera2, dokaz da može bilo ko da bude sposoban ako mu je stalo. Lično sam odavno batalio DA, samo bih da završim ME trilogiju i da zaboravim na BioWare neko vreme. BioWare je prsao u ovih par godina definitivno.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!