1. lip 2011.

Novi Carmageddon?

Potencijalno dobre vesti stižu iz britanskog studija Stainless Games - vremešni dizajneri ponovo su se dokopali prava na izradu Carmageddon igara, i ne oklevajući ni trena najavili svoj novi projekat, prikladno nazvan Carmageddon: Reincarnation. Ako vas sećanje ne služi najbolje, ovi momci zaslužni su za prve dve igre iz serijala (one koje nisu bile pogano đubre).


Završetak rada planiraju za 2012. godinu, a obećavaju da će ostati verni tradiciji - očekuju nas crni humor, obilje krvi i udova, luda vožnja i naravno, blistava ćela Maksa Demidža. Fale nam ovakve igre. Zombie Driver mi je legao k'o budali šamar, te se iskreno radujem vaskrsenju jednog od naslova koji su mi pojeli detinjstvo. Kako je novo ostvarenje u ranoj fazi razvoja, nemaju nikakav uzbudljiv materijal da nam ponude, ali su zato napravili snimak sa montažom upečatljivih scena iz rane mladosti serijala. 

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Ne bih mogao zaboraviti Carmageddon ni kada bih to htjeo. Ovo su definitivno lijepe vijesti. Dobro je da je serijal ponovo u rukama svojih tvoraca.

    OdgovoriIzbriši
  2. Одличне вести! Први Carmageddon је уз Interstate 76 вожња коју сам највише играо у то време. Добра времена.:) Биће лепо поново фарбати улице у црвено.:D

    Што се мене тиче довољно је да само упакују стари Carmageddon у модерну графику и биће то одлична игра.

    OdgovoriIzbriši
  3. Samo neka prenesu duh gibovanja sprajtova u moderni 3D i bicu im vecno zahvalan :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisu potrošili ni sekundu tog videa na treći deo. To je dobar znak.:)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!