26. srp 2011.

Dva Stronghold-a po ceni jednog!

Taram-param! Taram-param! Daje se na znanje. 7sixty i Firefly Studios pustile su u pretprodaju igru Stronghold 3! Onaj ko pazari dobije besplatno igru Stronghold, plus ekskluzivnu mapu Tower of London! Navali narode, čujemo da je Tower of London u stvari neka vrste Stronghold-ovog TD-a. Zamislite to! Zaista gradite tvrđavu, a potom je zaista i branite!


Ko nije igrao prvi Stronghold, eto sad ima prilike, a novi Stronghold kažu da liči na izvornu igru, a manje na nastavak (Stronghold 2). Nije to loše, povratak u budućnost i sve to. Elem, igra će imati Havoc endžin za fiziku što će uticati na realistično ponašanje zamki i drugih tvrđavskih mašina. Tama će služiti napadačima kao pomoć u napadu, te će branilac (to jest, vi) morati da pali vatre, snabdeva tornjeve bakljama i koješta. Jedva čekam. U međuvremenu, evo nekoliko sličica iz igre.




Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Mislim da sam trenutno najsrecniji gejmer na Balkanu :) Stronghold je bio moja prva i najomiljenija igra svih vremena, on i Crusader mi ne silaze sa harda na oba PC-ja.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!