31. srp 2011.

Igrorama nagrađuje: jul 2011

Čak i vrapci na grani do sada znaju da krajem svakog meseca na blogu Igrorama nagradu mogu da dobiju. Potrebno je samo da, prijavljeni  svojim Google/blogger nalogom, napišu pet komentara u toku prethodnih trideset dana. Koju igru danas poklanjamo vrednim komentatorima iz meseca jula i jeste li je dobili baš vi? Pogledajmo zajedno...

Za početak, podsetimo se o čemu je zapravo reč, kako neko ko je sa nama prvi ili drugi put (dobrodošao namerniče!) ne bi ostao zbunjen. Blog Igrorama prvu veliku akciju nagrađivanja svojih čitalaca započeo je prošle godine, a trajala je sve do februara; tada smo poklonili 15 kačketa iz ograničene serije. Posle smo nastavili sa mesečnim darivanjem licenciranih igara sa mreže Steam. Dosadašnji dobitnici su Executioner (Dead Space 2), Miloš (The Misadventures of P.B. Winterbottom), Gunther (Foreign Legion: Buckets of Blood), Li Mun (Flatout 2), Danilo S. (Super Meat boy), te Dex3108 (Chime).


Igra koju poklanjamo ovog meseca zove se Flatout, a posredi je arkadna vožnja koja sadrži nekoliko vidova trkanja i izvođenja raznih akrobacija i trikova. Trinaest čitalaca tokom jula napisalo je pet ili više komentara, a to su: Ogisha, Wolf, Kosava, Danilo S, Batistuta, Gunther, Dekip, Vulee, 2slow4me, Miloš, Chat, Link Pain i Li Mun. Samo jedan od njih danas dobija poklon, a ostali će morati da se zadovolje ticketom i šansom da osvoje jednu od specijalnih nagrada koje izvlačimo 1. novembra, na rođendan bloga.Igru Flatout zaigraće...


Ogisha, ostavi nam e-mail adresu da ti pošaljemo nagradu. Ne brini, kao i uvek, obrisaćemo komentar u kojem je zapišeš, kako tvoji podaci ne bi dopali bezobraznim spamerima. Ukoliko pak poseduješ ovu igru na mreži Steam, slobodno napiši adresu osobe kojoj želiš da je proslediš (samo je prvo obavesti, da ne pomisli da je posredi neka prevara).

Svima ostalima zahvaljujemo se na druženju i vernosti. Pozivamo vas... Šta, koliko imate ticketa? Dobro, da pogledamo i to kad već pričamo o nagradama. Naša računica (koju ćemo svakako proveriti još nekoliko puta do samog izvlačenja) tvrdi da po jedan papirić sa svojim imenom u šeširu imaju The Duke, Jovanovic, Woodex (ako se ne varam, odnedavno poznat kao Dex3108?), Cookiemonsta, 2slow4me i Link Pain; dva papirića drže Igor, Indoril, Holodoc, Astaroth, Executioner i Skylight; tri imaju Danilo S. i Kosava; četiri šanse za nagradu do sada su sakupili Dekip, Ogisha, Li Mun i Gunther; sa pet smeškaju se Vulee, Miloš i Wolf, a na vrhu sa čak šest junački stoje Chat i Batistuta.

Dakle, nastavljamo da darujemo po jednu igru krajem svakog meseca. Svi čitaoci (i čitateljke, dabome) koji napišu pet ili više komentara prijavljeni svojim Google/blogger nalogom, ulaze u izvlačenje. Dobitnik osvaja mesečnu nagradu, ostali učesnici dobijaju po jedan ticket za specijalno rođendansko izvlačenje. Ukoliko smatrate da za rođendan mora da bude više poklona - u pravu ste, biće. Međutim ostali pokloni nisu deo specijalnog izvlačenja koje nagrađuje samo najvernije čitaoce...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

 1. Čestitam pobedniku :)

  Nego da pitam, osim kačketa ima li i majica Igrorame?

  OdgovoriIzbriši
 2. Za sada nema, iako smo razmišljali o njima.

  OdgovoriIzbriši
 3. Congrats! Bio sam ubedjen da imam maksimalan broj tiketa, ali ipak nisam ucestvovao na prvom, nenajavljenom, izvlacenju :) Inace, moram da pohvalim igracki ukus redakcije, posto od svih igara koje ste do sada podelili nemam samo Dead Space 2 i Foreign Legion: Buckets of Blood, ali su mi zato na wishlisti :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Cestitke Ogishi!


  U potpisu:
  Junak Chat


  P.S.
  Greetz fly to Batistuta. XD

  OdgovoriIzbriši
 5. Administrator je uklonio komentar.

  OdgovoriIzbriši
 6. Hvala vam ljudi! Eto prilike da prvi put zaigram Flatout :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Adresa zapisana, komentar obrisan zarad zaštite privatnosti; očekuj nagradu uskoro.

  OdgovoriIzbriši
 8. Ma ja koje sam srece ovi sa jednim ticketom ce da osvoje pre mene.

  OdgovoriIzbriši
 9. Cestitke Ogishi..

  hocemo majice IGORAMA ;d

  OdgovoriIzbriši
 10. Ogi, brate, nema ti sad spremanja ispita :)

  @Shakal
  da da majice, pa onda privezci, duksevi,... :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Nismo za sada u mogućnosti da nabavimo kvalitetne majice, kakve bismo i sami nosili, a ne želimo da delimo bilo šta, reda radi, što će se pokidati čim se jednom opere. Biće majica jednom, samo ne ovog leta.

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!