26. srp 2011.

League of Legends okupila 15 miliona registrovanih igrača

League of...? Taman kad ste pomislili da je posredi još jedna besplatna igra u fazonu "biću WoW kad porastem", a ono - iznenađenje. 

Leage of Legends je neka vrsta igre Tower Defense, samo što se bore igrači jedni protiv drugih. Zvuči sjajno, zar ne? Kako i ne bi, kad igra nudi razne vrste šampiona, taktike, čarolije, rune, nekoliko zanimljivih modova i sve to upakovano u šareniš i sasvim besplatno. No, s obzirom na to da u igri prostoji prodavnica, te da su serveri nepouzdani, a nadzor igrača ne postoji (nevolje razrešava nekakav tribunal, glasanjem), čujemo da ima dosta gnjavaže. Probajte, pa nam javite kako je stvarno...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Ne samo to, desava se problem sa update-om igre, te i posle reinstalacije igra ne moze da se updateuje. To se meni desilo i zato sam prestao da igram. Takodje postoje i AFK sobe kojih ima OGROMAN broj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Taj takozvani 'Tribunal' je sprdnja nevidjena... izgovor da se kreatori LoL-a ne bi bavili igrachima vec su oni prepusteni sami sebi odnosno jedni drugima.
    Nakon sto jedni druge report-aju posle neki drugi igraci odlucuju ko ce biti 'kaznjen' a ko ne, na osnovu broja reportova uz komentar i chat log. Medjutim ni to apsolutno nije bitno jer ti banovi traju po svega par dana.

    Sto reche 2slow4me mozes otici AFK, a mozes cak vredajti na sve moguce nacine (sa sve CAPSLOCK uljucenim), i nek te 5 ljudi reportuje, opet ces moci da nastavis da igras bez posledica.

    Pozitivna strana igre je to sto izbacuju novog sampiona maltene svake druge nedelje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ima budala naravno. Pa i WoW ima budala svakojakih. A ima i banova, doduše više za one koji ne plaćaju ali takav je ceo svet danas pa se čovek ili navikne ili poludi.

    Problem u LoLu je što mora timski da se igra, nema druge. Kada skupiš ekipu super je. Postoji ranked sistem gde je bitnija pobeda igračima jer se poentira na glavnoj listi na sajtu. Heroja ima dosta ali i dosta prepravka jer su neki preterano jaki ili neka novajlija plače jer ne zna da igra kako treba pa RIOT promeni iz patcha u patch jačinu heroja. Izbacivanje novih heroja koji koštaju žešće je klasičan potez da natera ljude da igraju non stop. Ali i pored svega toga igra je super, igram već godinu dana a možda i više. Ne čudi me da ima toliko igrača, serveri su pucali non stop zbog količine igrača vikendima.
    Partija traje do 1h max, završiš i to je to posle možeš ponovo ili da se udaljiš od računara. Nema grinda. Heroja kolko hoćeš. 3! servera, Evropski imaju manje prozivke a u ostalom ja preporučujem svima da psuju i da vraćaju istom merom da ne bi pogubili živce.
    30 nivoa summonera, znači nije monotono. Rune koje ne moraju da se plate, ionako pobeda na dan donosi masivan broj poena potreban za to.
    Najbitnije - It is FREE! And it is fun!

    Jedino kada bi bilo ekipa u Srbiji da se takmiče i plasiraju za neko igranje u Nemačkoj. Nagrade su bile lepe na takmičenjima.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!