1. kol 2011.

Nova grafička revolucija ili vešta varka?

Naš redovni čitalac koji se predstavlja nadimkom Chat skrenuo nam je pažnju na veoma zanimljivu video-demonstraciju "nove" tehnologije. Naime, mala australijska kompanija Euclideon tvrdi da može da unapredi grafiku u igrama toliko da to predstavlja novu revoluciju, ravnu smeni 2D i 3D grafike. Istina, tu tvrdnju prvi put su izneli pre godinu dana, ali sada imaju i dokaze - virtuelno ostrvo.


Šta kažete, stvarno ili ne?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Aah, bilo bi fino da je ovo stvarno. Mada mi padaju na pamet 2 objasnjenja: imaju na raspolaganju nesto sa procesorom u terahercima ili su napravili ovo da radi na pc-evima. Kako bi bila fina druga opcija.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve ovo deluje lepo i fino, ali problem pravi memorija. On rece da je nivo napravljen od 21 062 352 435 000 poligona. To je 706170.395 GB podataka. Jos od svega toga naprave bezbroj tacaka. Jes djavola.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne znam ko je to poslao... al to je glupst! :D

    Evo i Notch se slaze s tim... :P
    http://notch.tumblr.com/post/8386977075/its-a-scam

    OdgovoriIzbriši
  4. Ufaćen si chat :D
    Šalim se, što kaže indroil, daleko smo mi od toga.

    OdgovoriIzbriši
  5. Gore u txtu jasno pise "Chat", dok je moj nick "chat" - nema veliko slovo!!!!!!!!1111!!!!!11!
    Nisam ja, keve mi Nevenke! :D :D

    To sto je reko Indoril se moze objasniti time da se mnogi atomi ponavljaju posto je u pitanju samo taj jedan nivo sa velikim brojem istih elemenata ili atoma u njima...

    OdgovoriIzbriši
  6. Likovi su odlučili da odgovore Notchu i Karmaku pre nego što se vrate u hibernaciju, pa ko želi da pogleda, evo snimka (uključuje live demo i potvrde nekih teorija i nagađanja): http://youtu.be/JVB1ayT6Fdc

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!